Popis visokoobrazovnih institucija u Teheranu

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Popis univerziteta, fakulteta, visokih škola, akademija i instituta na širem području iranskog glavnog grada Teherana:

Naziv ustanove Vrsta ustanove Znanstveno područje
Farabijev institut za virtualno visoko obrazovanje institut generalno
Institut za teorijsku fiziku i matematiku institut prirodoslovlje
Iranski institut polimera i petrokemikalija institut kemija
Iranski telekomunikacijski fakultet fakultet telekomunikacije
Iranski univerzitet medicinskih znanosti univerzitet medicina
Iranski univerzitet znanosti i tehnologije univerzitet znanost i tehnologija
Islamski slobodni univerzitet u Karadžu univerzitet generalno
Islamski slobodni univerzitet u Reju univerzitet generalno
Islamski slobodni univerzitet u Rudehenu univerzitet generalno
Islamski slobodni univerzitet u Teheranu (centar) univerzitet generalno
Islamski slobodni univerzitet u Teheranu (sjever) univerzitet generalno
Islamski slobodni univerzitet u Teheranu - medicinski odjel univerzitet medicina
Islamski slobodni univerzitet u Teheranu - znanstveno-istraživački odjel univerzitet znanost i istraživanje
Istraživački institut za petrokemijsku industriju institut kemija
Internacionalni iranski univerzitet univerzitet generalno
Generalni tehnološki univerzitet univerzitet tehnologija
Policijska akademija NAJA akademija obrana i sigurnost
Univerzitet Alame Tabatabai univerzitet generalno
Univerzitet Alzahra univerzitet generalno
Univerzitet Bager Alolum univerzitet humanistika
Univerzitet Imam Hosein univerzitet generalno
Univerzitet Imam Reza univerzitet generalno
Univerzitet Imam Sadek univerzitet generalno
Univerzitet islamskih sekti univerzitet humanistika - religija
Univerzitet medicinskih znanosti Bakijatalah univerzitet medicina
Univerzitet Pajam Nur univerzitet generalno
Univerzitet socijalne skrbi i rehabilitacijskih znanosti univerzitet društvene znanosti
Univerzitet Šahed univerzitet generalno
Univerzitet Šahid Behešti univerzitet generalno
Univerzitet Šahid Behešti za medicinu univerzitet medicina
Univerzitet Šahid Radžae univerzitet generalno
Univerzitet Tarbiat Moalem univerzitet generalno
Univerzitet Tarbiat Modares univerzitet generalno
Univerzitet znanosti i kulture univerzitet generalno
Univerzitet zrakoplovnog inženjerstva Šahid Satari univerzitet tehnologija - avijacija
Teheranski fakultet hadisa fakultet humanistika - religija
Teheranski fakultet zaštite okoliša fakultet znanost i tehnologija - zaštita okoliša
Teheranski univerzitet univerzitet generalno
Teheranski univerzitet medicinskih znanosti univerzitet medicina
Teheranski univerzitet primjenjenih znanosti i tehnologije univerzitet tehnologija
Tehnološki institut za vodogradnju i energetiku institut tehnologija
Tehnološki univerzitet Amir Kabir univerzitet tehnologija
Tehnološki univerzitet K. N. Tusi univerzitet tehnologija
Tehnološki univerzitet Malek-Aštar univerzitet tehnologija
Tehnološki univerzitet Šarif univerzitet tehnologija
Umjetnička akademija akademija umjetnost
Visoka ekonomska škola visoka škola ekonomija
Visoka škola za internacionalne odnose visoka škola društvene znanosti - politologija
Vojni medicinski univerzitet univerzitet medicina
Vojni univerzitet Imam Ali univerzitet obrana i sigurnost

Vanjski linkovi[uredi - уреди | uredi izvor]