Popis aerodroma u Azerbejdžanu

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Karta Azerbejdžana s označenim najvećim gradovima

Popis aerodroma u Azerbejdžanu s pripadajućim osnovnim podacima. U Azerbejdžanu trenutno postoji 7 aerodroma za međunarodne letove.

Spisak aerodroma

[uredi | uredi kod]

Nazivi aerodroma podebljani označavaju aerodrome sa redovnim vazdušnim saobraćajem.

Lokacija ICAO DAFIF IATA Ime aerodroma Koordinate
Civilni aerodromi
Adžigabulj UBBM Aerodrom Adžigabulj 40°2′7″N 48°54′36″E / 40.03528°N 48.91000°E / 40.03528; 48.91000 (Hajiqabul Airport)
Agdam UBEA Aerodrom Agdam 39°58′33″N 47°0′0″E / 39.97583°N 47.00000°E / 39.97583; 47.00000 (Agdam Airport)
Agdžabedi UBEY Aerodrom Agdžabedi 40°1′20″N 47°26′57″E / 40.02222°N 47.44917°E / 40.02222; 47.44917 (Agjabedi Airport)
Akstafa UBBA UB17 Aerodrom Akstafa 41°07′24″N 045°25′17″E / 41.12333°N 45.42139°E / 41.12333; 45.42139 (Akstafa Airport)
Belokani UB0G UB16 Aerodrom Belokani 41°45′12″N 046°21′19″E / 41.75333°N 46.35528°E / 41.75333; 46.35528 (Balakan Airport)
Fuzuli UBBF FZL Međunarodni aerodrom Fuzuli 39°59′44″N 47°19′6″E / 39.99556°N 47.31833°E / 39.99556; 47.31833 (Fizuli International Airport)
Gabala UBBQ GBB Međunarodni aerodrom Gabala 40°49′36″N 047°42′45″E / 40.82667°N 47.71250°E / 40.82667; 47.71250 (Gabala Airport)
Gandža UBBG GNJ Međunarodni aerodrom Gandža 40°44′15″N 046°19′03″E / 40.73750°N 46.31750°E / 40.73750; 46.31750 (Ganja International Airport (Ganja))
Hačmas UBBH Aerodrom Haćmas 41°45′16″N 48°26′01″E / 41.75444°N 48.43361°E / 41.75444; 48.43361 (Khachmaz Airport)
Baku UBBB GYD Međunarodni Aerodrom Hejdar Alijev 40°28′03″N 050°02′48″E / 40.46750°N 50.04667°E / 40.46750; 50.04667 (Heydar Aliyev International Airport)
Hankendi (Stepanakert) UBBS UB13 Aerodrom Hodžali 39°54′05″N 046°47′13″E / 39.90139°N 46.78694°E / 39.90139; 46.78694 (Stepanakert Airport)
Jevlah UBEE YLV Aerodrom Jevlah 40°37′57″N 047°08′28″E / 40.63250°N 47.14111°E / 40.63250; 47.14111 (Yevlakh Airport)
Lenkoran UBBL UB10 LLK Međunarodni aerodrom Lenkoran 38°44′47″N 048°49′04″E / 38.74639°N 48.81778°E / 38.74639; 48.81778 (Lenkoran International Airport)
Baku UBLL Aerodrom Lokbatan 40°20′59″N 49°40′11″E / 40.34972°N 49.66972°E / 40.34972; 49.66972 (Lokbatan Airport (Baku))
Naftalan UBEN Aerodrom Naftalan 40°30′57″N 46°49′46″E / 40.51583°N 46.82944°E / 40.51583; 46.82944 (Naftalan Airport)
Nahičevan UBBN UB15 NAJ Međunarodni aerodrom Nahičevan (civilno/vojno) 39°11′19″N 045°27′30″E / 39.18861°N 45.45833°E / 39.18861; 45.45833 (Nakhchivan International Airport)
Šeki UBEI Aerodrom Šeki 41°8′11″N 047°9′34″E / 41.13639°N 47.15944°E / 41.13639; 47.15944 (Shaki Airport)
Baku UBTT ZXT Aerodrom Zabrat 40°29′42″N 049°58′37″E / 40.49500°N 49.97694°E / 40.49500; 49.97694 (Zabrat Airport (Baku))
Zakatala UBBY ZTU Međunarodni aerodrom Zakatala 41°33′44″N 046°40′02″E / 41.56222°N 46.66722°E / 41.56222; 46.66722 (Zaqatala Airport)
Vojni aerodromi
Baku UB18 Vojni aerodrom Baku Kala 40°24′23″N 050°12′00″E / 40.40639°N 50.20000°E / 40.40639; 50.20000 (Baku Kala Air Base)
Dollyar UB11 Vojni aerodrom Dollyar 40°53′15″N 045°57′25″E / 40.88750°N 45.95694°E / 40.88750; 45.95694 (Dollyar Air Base)
Kjurdamir UB14 Vojni aerodrom Kjurdamir 40°16′24″N 048°09′48″E / 40.27333°N 48.16333°E / 40.27333; 48.16333 (Kyurdamir Air Base)
Sumgait UBBI UB12 Vojni aerodrom Nasosnaya 40°35′29″N 049°33′26″E / 40.59139°N 49.55722°E / 40.59139; 49.55722 (Nasosnaya Air Base)
Sitalćaj Vojni aerodrom Sitalćaj 40°47′02″N 049°24′02″E / 40.78389°N 49.40056°E / 40.78389; 49.40056 (Sitalchay Air Base)

Povezano

[uredi | uredi kod]

Reference

[uredi | uredi kod]

Vanjske veze

[uredi | uredi kod]