Popis KUD-ova (Hrvatska)

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Ovo je popis kulturno-umjetničkih društava (KUD-ova) iz Hrvatske i hrvatskih KUD-ova iz drugih zemalja

Ako neki od KUD-ova više ne postoji, ne treba ga brisati nego samo u zagradi dodati napomenu "(više ne djeluje)". Ako je neki KUD promijenio naziv, u zagradu treba dodati napomenu "(stari naziv)".

  • KU "Seljačka sloga" PrelogKU "Seljačka sloga" Prelog, Sajmišna 3, 40323 Prelog
  • KUD "7 Kaštela" /Kaštelanska cesta 58 /Kaštel Gomilica
  • KUD "Andrija Matijaš-Pauk" /Ante Rudana 47 /Marina
  • KUD "Anka Ošpuh" /Trg Svetog trojstva 16 /Ludbreg
  • KUD "Ante Evetović-Miroljub" /Kralja Tomislava bb /Veliškovci
  • KUD "Ante Kamenar" /Grobnik 40 /Grobnik
  • KUD "Ante Ćefera" /Smokvica bb /Smokvica
  • KUD "Čačinci" /Trg kardinala Franje Kuharića 3 /Čačinci
  • KUD "Antun Gustav Matoš" /A. G. Matoša 2 /Tovarnik
  • KUD "Antun Klasinc" /Trg hrvatskih branitelja 1 /Lasinja
  • KUD "Antun Mihanović" /Prudnjaci bb /Bestovje
  • KUD "Antun Mihanović" /Trg mira 11 /Klanjec
  • KUD "Apševački veseljaci" /Kralja Tomislava 58 /Apševci
  • KUD "August Cesarec" /Domaćinska 1 /Božjakovina
  • KUD "Baklje" /Ina Rijeka, Industrijska 26 /Rijeka
  • KUD "Ban Josip Jelačić" /Trg žrtava fašizma 11 /Zaprešić
  • KUD "Banj" /Banj /Banj
  • KUD "Barban" /Barban 69 /Barban
  • KUD "Barilović" /Barilović bb /Barilović
  • KUD "Bedekovčina" /Trg A. Starčevića bb /Bedekovčina
  • KUD "Bedem" /Grebaštica Donja bb /Grebaštica
  • KUD "Belaj" /Belaj bb /Belaj
  • KUD "Belica" /Kralja Tomislava 91 /Belica
  • KUD "Belveder" /Tizianova 5 /Rijeka
  • KUD "Berda" /Požeška 76 /Brestovac
  • KUD "Bezdan" /Trg Domovinskog Rata bb /Pirovac
  • UKUD"Biđani" / Bicko Selo bb / Bicko Selo (kraj Garčin)
  • KUD "Biseri Slavonije" / Ive Lole Ribara 41 / Beničanci
  • KUD "Bilogora Kapela" /Bilogorska 84 /Kapela
  • KUD "Bistra" /Bistranska 98 /Poljanica Bistranska
  • KUD "Bizovac" /Kralja Tomislava 138 /Bizovac www.kud-bizovac.hr
  • KUD "Bjelovar" /I. Gundulića 10 /Bjelovar
  • KUD "Bokolje" /Dobropoljana /Dobropoljana
  • KUD "Bosiljak" /Mjesni dom /Gornje Bazje
  • KUD "Braća Banas" /Braće Banas 2 /Josipovac Punitovački
  • KUD "Braća Radić" /Visoko 20 /Visoko
  • KUD "Branimir" /A. Starčevića 4/I /Benkovac
  • KUD "Branimir" /Leakovića 10 /Bošnjaci
  • KUD "Branimir" /Nin /Nin
  • KUD "Branislav Nušić" /JNA 4 /Borovo
  • KUD "Branko Radičević" / /Darda
  • KUD "Bratska sloga" /Žrnovo bb /Žrnovo
  • KUD "Brest" /Zagrebačka bb /Brestača
  • KUD "Brezovica" /Hudobička 20 /Zagreb
  • KUD "Bribir" /Bribir 24 /Bribir
  • KUD "Brinje" /Frankopanska 87 /Brinje
  • "KUD Brodosplit" /Put Supavla 19 /Split
  • KUD "Brodsko Vinogorje" /Vinogorska 2 /Slavonski Brod
  • KUD "Brođanci" /Školska 1 /Brođanci
  • KUD "Bukovac" /Trnac 42 /Zagreb
  • KUD "Bušetnjanka" /V. Nazora 2 /Bušetina
  • KUD "Cambi" /Brce 23 /Kaštel Kambelovac
  • KUD "Central" /Preradovićeva 1 /Bjelovar
  • KUD "Cimbal" /Gruićeva 33 /Trogir
  • KUD "Crkvari" /Crkvari /Crkvari
  • KUD "Croatia" /Jarnovićeva 3 /Zagreb
  • KUD "Crvena jagoda" /Udruga Roma Valpovštine /Bistrinci
  • KUD "Čazma" /Milana Novačića 10 /Čazma
  • KUD "Češka beseda" /V. Logomerca 7 /Jazvenik
  • KUD "Čilipi" /Čilipi bb /Čilipi
  • KUD "Dalmacija" /Poljička cesta 133 /Dugi Rat
  • KUD "Danica" /Pasjak 52-A /Šapjane
  • KUD "Delnice" /Školska 25 /Delnice
  • KUD "Dinara" /Kijevo bb /Kijevo
  • KUD "Domašinec" /Martina Pušteka 9 /Domašinec
  • KUD "Donja Kupčina" /Donja Kupčina 209 /Donja Kupčina
  • KUD "Donja Voća" /Donja Voća bb /Donja Voća
  • KUD "Donji Vidovec" /R. Končara 9 /Donji Vidovec
  • KUD "Dr. Antun Barac" /Grižane 45 /Grižane
  • KUD "Dr. Vinko Žganec Vratišinec" /Vratišinec 273 /Vratišinec
  • KUD "Drenjanci" /Lj. Gaja 25 /Drenje
  • KUD "Drežnik" /Drežnik
  • KUD "Dubašnica" /Malinska bb /Malinska
  • KUD "Dučec" /Braće Radića 186, /Mraclin Velika Gorica
  • KUD "Dukati" /Vinkovačka 1 /Svinjarevci
  • KUD "Dukatići" /Glagoljaška 13 /Vinkovci
  • KUD "Dunav" /Olajnica bb /Vukovar
  • KUD "Dunja" /H. V. Hrvatinića bb /Vrlika
  • KUD "Dvigrad" /Matije Vlačića 13 /Kanfanar
  • KUD "Đeram Viljevo" /Braće Radića 106/ Viljevo
  • KUD "Đoko Patković" /Mitrovićeva bb /Bobota
  • KUD "Elizabeta" /Trg B. Radića bb /Jalžabet
  • KUD "Ericsson Nikola Tesla" /Krapinska 45 /Zagreb
  • KUD "Euforia" /Marulićeva 25 /Pula
  • KUD "Eugen Kumičić" /Križišće 26 /Križišće
  • KUD "Faringaši" Prigorec 68 Prigorec
  • KUD "Filipovčice" /B. Radića bb /Komletinci
  • KUD "Fortuna" /Ražanac /Ražanac
  • KUD "Fran Galović" /Matije Gupca 3/ Peteranec
  • KUD "Franjo Ebling" /A. Radića 146 /Sveti Đurađ
  • KUD "Franjo Sert" /Lj. Gaja 15 /Bednja
  • KUD "Frankopan" /Braće Radića 2 /Dubrava
  • KUD "Frankopan" /OŠ "I. G. Kovačić" /Severin Na Kupi
  • KUD "Frankopan-Remete" /Vinec 1 /Zagreb
  • KUD "Fratellanza" /Uljarska 1 /Rijeka
  • KUD "Galdovo" /Galdovačka 6 /Sisak
  • KUD "Glas Posavine" /Orle 5 /Orle
  • KUD "Glavice" /Glavice /Glavice
  • KUD "Glinska tamburica" /A. i S. Radića 10 /Glina
  • KUD "Gomirje" /J. Mamule 23 /Gomirje
  • KUD "Gorjanac" /Balokan 7 /Gorjani
  • KUD "Grabovac" /Grabovac bb /Grabovac
  • KUD "Gradina" /Modruš bb /Josipdol
  • KUD "Gradina" /Polača /Polača
  • KUD "Gradina" /Trg Kralja Zvonimira 9 /Gradina
  • KUD "Gradići" /Gradićka 31 /Gradići
  • KUD "Graničar" /Matije Gupca 41 /Garešnica
  • KUD "Graničar" /V. Nazora 34 /Lužani
  • KUD "Graničar" /Okrugljača
  • KUD "Graničar" /Stupnički Kuti 66
  • KUD "Graničar" /Zagrebačka 2 /Križ
  • KUD "Graničari" /V. Nazora 111 /Gunja
  • KUD "Grančica" /B. Jelačića 1 /Đeletovci
  • KUD "Grgur Karlovčan" /Dravska 2 /Kalinovac
  • KUD "Grič" /Laginjina 13 /Zagreb
  • KUD "Grof Drašković" /Al. Seljačke bune 26 /Zagreb
  • KUD "Halubjan" /Vozišće Viškovo
  • KUD "Hartić" /Uska 1 /Tisno
  • KUD "Hobit" /Ozaljska 93/Ii /Zagreb
  • KUD "Horvat" /Horvaćanski trg bb /Zagreb
  • KUD "Hrastovička Gora" /Hrastovica bb /Hrastovica
  • KUD "Hruševec Kupljenski" /Hruševečka cesta 22 /Hruševec Kupljenski
  • KUD "Hrvatska seljačka sloga" /Opatovac 102 /Opatovac
  • KUD "Hrvatska čitaonica" /Bana J. Jelačića 1 /Selci Đakovački
  • KUD Hrvatskih željeznica /Kolodvorska 17 /Varaždin
  • KUD hrvatskih Zagoraca "Matija Gubec" /Ilica 21 /Zagreb
  • KUD "Hrvatsko srce" /Kratečko 96 /Kratečko
  • KUD "Hrvatsko srce" /Odra - Žabno, Odra 103 /Sisak
  • KUD "Hum" /Vela Luka bb /Vela Luka
  • KUD "Igrišće" /Dugi Konec 8 /Igrišće
  • KUD "Ilija Dorčić" /Frankopanski trg 1 /Novi Vinodolski
  • KUD "Ilirci" /Magistratska 12 /Krapina
  • KUD "Ilova" /V. Nazora 47 /Ilova
  • KUD "Ina" /Avenija Većeslava Holjevca 10 /Zagreb
  • KUD "Industrogradnja" /Savska 66 /Zagreb
  • KUD "Ivan Brnjik Slovak" /Bistrička 85 Jelisavac
  • KUD "Ivan Domac" /Šokčevića 3 /Privlaka
  • KUD "Ivan Filipović" /Trg Presvetog trojstva bb /Velika Kopanica
  • KUD "Ivan Fonović Zlatela" /Pristav bb /Kršan
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /A. Starčevića 8 /Lovas
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /Beravci 79 /Beravci
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /Bibinje /Bibinje
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /Franje Lovrića 27 /Sisak
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /Rožman Brdo 23 /Vrbovsko
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /S. Radića 46 /Velika
  • KUD "Ivan Goran Kovačić" /Trg Bana Jelačića 5 /Ivankovo
  • KUD "Ivan Kapistran Adamović" /Ulica kralja Zvonimira 96 /Čepin
  • KUD "Ivan Lepušić" /Carine 1 /Apatovec
  • KUD "Ivan Mustač-Kantor" /Trg Bana J. Jelačića 1b /Sveta Marija
  • KUD "Ivan V. Trnski" /Trg S. Radića 56 /Nova Rača
  • KUD "Ivanska" /Slavka Kolara 1 /Ivanska
  • KUD "Ivančice" Augusta Šenoe 2 /Kutina
  • KUD "Ivo Kuljevan" /Lopud bb /Lopud
  • KUD "Izvor" / Generalski Stol 40 a / Generalski Stol
  • KUD "Izvor" /Rakovica bb /Rakovica
  • KUD "Izvor" /Matije Ivanića 96 /Vinkovci
  • KUD "Izvor" /Zaton Mali bb /Zaton
  • KUD "Izvor"/Žabljak - Usora BiH /Žabljak bb Usora
  • KUD "Jamarice" /Jamarice bb /Kutina
  • KUD "Jankovci" /Maršala Tita 13 /Stari Jankovci
  • KUD "Januševec" /Školska 9 /Prigorje Brdovečko
  • KUD "Jasen" /Glavna 43 /Šaptinovci
  • KUD "Jasenak" /Jasenak bb /Jasenak
  • KUD "Jedinstvo" /Gruda bb /Gruda
  • KUD "Jeka Primorja" /Kvaternikova 58a /Rijeka
  • KUD "Jeka" /P.Berislavića bb /Hrvatska Dubica
  • KUD "Jelsa" /Listopadska 9 /Zagreb
  • KUD " Jelsa " /Riva bb / Jelsa
  • KUD "Joakim Govlja" /Trg Žrtava Domovinskog Rata 1 /Mikluševci
  • KUD "Joakim Hardi" /Vukovarska 1 /Petrovci
  • KUD "Jokai Mor" /Maršala Tita 105 /Suza
  • KUD "Josip Kozarac" /M. Gupca 152 /Posavski Podgajci
  • KUD "Josip Kozarac" /Strossmayerova 36 /Štitar
  • KUD "Josip Kozarac" /V. Nazor 23 /Ernestinovo
  • KUD "Josip Lovretić" /Strossmayerova 142 /Otok
  • KUD "Josip Torbar" /Krašić 101 /Krašić
  • KUD "Josip Čoklić" /Glavna 55 /Rakitovica
  • KUD "Jozsef Attila" /Maršala Tita 90 /Zmajevac
  • KUD "Julije Benešić" /Trg Maršala Tita 2 /Ilok
  • KUD "Juraj Lončarić" /Varaždinska 12 /Hrženica
  • KUD "Kaj" /Zagorska 2 /Zlatar Bistrica
  • KUD "Kamen" /Sv. Mihovila 12 /Kamen
  • KUD "Kamešnica" /Otok bb /Otok
  • KUD "Kapela" /Ivana Šabana 2 /Šiljakovina
  • KUD "Kapelščak" /V. Šipeka 16 /Stubičke Toplice
  • KUD "Katruže" /Zagrebačka 30 /Ivanovec
  • KUD "Kaštela" /Obala Kralja Tomislava 9 /Kaštel Novi
  • KUD "Kerestinec" /Rimski trg 1 /Kerestinec
  • KUD "Klas" /Dvoriček 2 /Zagreb
  • KUD "Klek" /I. G. Kovačića 2 /Ogulin
  • KUD "Klinča Sela" /Kolodvorska 4/Klinča Sela, Jastrebarsko
  • KUD "Kloštar" /Trg Sv.Ivana bb /Kloštar Ivanić
  • KUD "Ključ" /Trg bb /Ozalj
  • KUD "Kolajna" /R. Boškovića 5 23000 /Zadar
  • KUD "Koledišće" /Jezera bb /Jezera
  • KUD "Kolo" /Obala bana Berislavića 16 /Trogir
  • KUD "Kolo" /Donja Bebrina
  • KUD "Konavljanin" /Mihanići 14 /Mihanići
  • KUD "Koprivnica" /Đ. Estera 5 /Koprivnica
  • KUD "Koralj" /Zlarin bb /Zlarin
  • KUD "Korana" /Trg Braće Radića 9 /Slunj
  • KUD "Koškani" /Trg Kralja Tomislava bb /Koška
  • KUD "Košutarica" /Košutarica 94 /Košutarica
  • KUD "Kotoriba" /Kralja Tomislava 137 /Kotoriba
  • KUD "Kralj Zvonimir" /Krešimirova 30 /Knin
  • KUD "Kraljica Katarina" /Trg hrvatske mladeži bb /Donji Lapac
  • KUD "Kraluš" /Gornjostupnička 33 /Gornji Stupnik
  • KUD "Kranz" /Europske avenije 8 31000 /Osijek
  • KUD "Krešimir" /Podcrkavlje 72
  • KUD "Kristal-Sladorana" /Naselje Sladorana 61 /Županja
  • KUD "Križevci" /Trg J. J. Strossmayera 5 /Križevci
  • KUD "Kruna" /Pašman bb /Pašman
  • KUD "Kukljica" /Kukljica bb /Kukljica
  • KUD "Kukuljanovo" /Kukuljanovo 205b /Kukuljanovo
  • KUD "Kumrovec" /A. Mihanovića 8 /Kumrovec
  • KUD "Kupina" Kupina bb, Kupina
  • KUD "Kupinečki Kraljevec" /Kraljevečka cesta 73 /Kupinečki Kraljevec
  • KUD "Kupljenovo" /M. Gupca 55 /Kupljenovo
  • KUD "Kustošija" /Ilica 255 /Zagreb
  • KUD "Kvadrilja" /Obala Kralja Tomislava 15 /Trogir
  • KUD "Kvarner" /Demetrova 4 /Rijeka
  • KUD "Labin Art Express" /Rudarska 1 /Labin
  • KUD "Ladonja" /Višnjanska 28 /Nova Vas-Poreč
  • KUD "Lafra" /Turčišće 183 /Turčišće
  • KUD "Lavoslav Vukelić" /Trg Kraljice Jelene 2 /Sveti Križ Začretje
  • KUD "Ledina" /S. Radića bb /Gašinci
  • KUD "Lela i Vladimir Matanović" /Gundulićeva 87 /Antin
  • KUD "Lijerica" /Put od Jasenja 3 /Slano
  • KUD "Lino Mariani" /Carrarina 1 /Pula
  • KUD "Lipa" /Kolodvorska bb /Semeljci
  • KUD "Lipa" /Miklavec 84 /Miklavec
  • KUD "Lipa" /Trg Prijateljstva b.b./Sinac
  • KUD "Lipovac" /Generalski Stol 32 /Generalski Stol
  • KUD "Lisinski" /Hrvatskih žrtava 2a /Vinkovci
  • KUD "Ljudevit Gaj" /Mače bb /Mače
  • KUD "Lovor" /Šetalište Maršala Tita 84 /Lovran
  • KUD "Lovro Ježek" /Nova Cesta 2 /Marija Bistrica KUD "Lovro Ježek", Marija Bistrica
  • KUD "Luka Ilić-Oriovčanin" /Trg Hrvatskog preporoda bb /Oriovac
  • KUD "Luna" /Kralja Tomislava bb /Čaglin
  • KUD "Mačkovec" /Mačkovec 275 /Čakovec - http://www.kud-mackovec.hr/
  • KUD "Mak" /Varaždinska 2 /Trnovec
  • KUD "Maksim Gorki" /J. Brandajza bb /Vukovar
  • KUD "Marijan Lanosović" /Savska 40 /Orubica
  • KUD "Marko Marojica" /Srebreno bb /Mlini
  • KUD "Markovac" /Vrbova 256 /Vrbova
  • KUD "Marof" /Zagorska 17 /Novi Marof
  • KUD "Martijanec" /Varaždinska 64 /Donji Martijanec
  • KUD "Martinčani" /Desna Martinska Ves bb /Desna Martinska Ves
  • KUD "Maslina" /Turanj /Turanj
  • KUD "Mate Balota" /Dalmatinska bb /Rakalj
  • KUD "Mate Lovrak" /Mate Lovraka bb /Veliki Grđevac
  • KUD "Matija Gubec" /A. Starčevića 3 /Milna
  • KUD "Matija Gubec" /M. Gupca 2 /Gornja Stubica
  • KUD "Matija Gubec" /Strossmayerov trg 1 /Karlovac
  • KUD "Matija Gubec" /Trg A. Starčevića 1 /Donji Miholjac
  • KUD "Matija Gubec" /Trg sv. Terezije 10 /Suhopolje (Više ne djeluje)
  • KUD "Matija Gubec" /V. Nazora bb /Ilača
  • KUD "Matija Gubec" /Kardinala A. Stepinca 3 /Sotin
  • KUD "Matka Laginje" /Istarska 5 /Sveti Lovreč Pazenatički
  • KUD "Matko Brajša" /Sergijevaca 32 /52000 Pula
  • KUD "Mato Celestin Medović" Pelješka bb /Kuna
  • KUD "Meteor" /Hrašćina Trgovišće 23c /Trgovišće
  • KUD "Metković" /S.Radića 1 /Metković
  • KUD "Mičevec" /Mičevec, Jankovićeva 14 /Velika Gorica
  • KUD "Mihovil Krušlin" /Zagrebačka 44 /Šenkovec
  • KUD "Mijat Stojanović" /Kralja Tomislava 4 /Babina Greda
  • KUD "Mijo Stuparić" /Obrtnička 3 /Velika Ludina
  • KUD "Milan Begović" /Fra Filipa Grabovca bb /Vrlika
  • KUD "Mile Gojsalić" /Kostanje bb /Kostanje
  • KUD "Mišnjice" /Žrnovo bb /Žrnovo
  • KUD "Mladi grad" /Rudine 1 /Buje
  • KUD "Mladi Šokci" /Glavna 2 /Duboševica
  • KUD "Mladost" /Radićeva 23 /Tompojevci
  • KUD "Mladost" /Strossmayerova 198 /Vođinci
  • KUD "Mladost" /Velika 1 /Trpinja
  • KUD "Mladost" /Đačka 5 /Zagreb
  • KUD "Mlinovi" /Jahorinska 5 /Zagreb
  • KUD "Molve" /Trg Kralja Tomislava 3 /Molve
  • KUD "Moreška" /Korčula bb
  • KUD "Moslavec" /Trg sv. Antuna bb /Voloder
  • KUD "MOSLAVINA" /Stjepana Radića 3/ Kutina / www.moslavina.hr
  • KUD "Mostanje" /Mostanje bb /Karlovac
  • KUD "Mravince" /Gajeva bb /Mravince
  • KUD "Mura" /Frankopanska 8 /Mursko Središće
  • KUD " Nadin" Nadin - Benkovac www.kud-nadin.hr
  • KUD "Napredak" /Dubravka bb /Dubravka
  • KUD "Napredak" /I. Prodana 1 /Zadar
  • KUD "Napredak" /V. Nazora 146 /Podravski Podgajci
  • KUD "Narodni guslar" /Vijenac Kardinala Alojzija Stepinca 14 /Đakovo
  • KUD "Naš Maksimir" /Kraljevićeva 18a /Zagreb
  • KUD "Naša lipa" /Tuhelj bb /Tuhelj
  • KUD "Naša sloga" /Sveti Martin bb /Buzet
  • KUD "Neretvanski gusari" /Riva 1 /Opuzen
  • KUD "Netretić" /Netretić bb /Netretić
  • KUD "Nevijana" /Neviđane bb /Neviđane
  • KUD "Neven" Petrijevci
  • KUD "Nevna" /Glavna 66 /Levanjska Varoš
  • KUD "Nijemci" /Trg Kralja Tomislava 1 /Nijemci
  • KUD "Nikola Šubić Zrinski" /Republike 114 /Petrijevci
  • KUD "Nova Zora" /Školska 20 /Donja Lomnica
  • KUD "Novalja" /Zvonimirova 26 /Novalja
  • KUD "Novi Bezdan" /Srednja bb /Novi Bezdan
  • KUD "Novi Golubovec" /Dom kulture /Novi Golubovec
  • KUD "Novo Brestje" /Ljubičica 33 /Zagreb
  • KUD njemačko-austrijske manjine u RH "Essegg" /Europske avenije 8 /Osijek
  • KUD "Obreška" /Svetog Juraja 23 /Donja Obreška
  • KUD "Ogranak Seljačke sloge" /Savska 72 /Posavski Bregi
  • KUD "Ogranak Seljačke sloge" /Toljani 1 /Drenovci
  • KUD "Olt" /Kralja Petra Svačića 4 /Osijek
  • KUD Općine Cestica /Dravska bb /Cestica
  • KUD Općine Donji Kraljevec /Gornji Kraj 20 /Donji Kraljevec
  • KUD Općine Konjščina /Ivice Gluhak 13 /Konjščina
  • KUD Općine Petrijanec /Trg sv. Petra i Pavla 1 /Petrijanec
  • KUD "Orahovica" /Trg P. Mihalovića /Orahovica
  • KUD "Orač" /Malomlačka 111 /Mala Mlaka
  • KUD "Orljava" /Bana J. Jelačića 29 /Pleternica
  • KUD "Orlovac" /Rečička bb /Karlovac
  • KUD "Osif Kostelnik" /S. Supanca 29 /Vukovar
  • KUD "Oštarije" /Oštarije bb /Oštarije
  • KUD "Oštrc" /Rude 93 /Samobor
  • KUD "Ozalj" /Kurilovac 1 /Ozalj
  • KUD .... "Paklenica", Paklenica 43, 44330 Novska
  • KUD "Pakoštane" /Pakoštane
  • KUD "Palična" /Severin
  • KUD "Peskovec" /Peskovec 39 /Peskovec
  • KUD "Petar Preradović" /Grabrovnica 85 /Grabrovnica
  • KUD "Petar Preradović" /V. Nazora 2 /Đurđevac
  • KUD "Petefi Šandor" /Petefi Šandora 11 /Čakovci
  • KUD "Petefi Šandor" /V. Nazora 23 /Laslovo
  • KUD "Petefi Šandor" /Đakovačka 22 /Ivanovci Gorjanski
  • KUD "Petofi Šandor" /Glavna 50 /Kotlina
  • KUD "Pikač" /Trg sv. Marka 2 /Selnica
  • KUD "Pin" /Banovčeva 9 52000 /Pula
  • KUD "Pitomačanka" /Trg kralja Tomislava 8 /Pitomača
  • KUD "Plitvice" /Trg sv. Jurja bb /Korenica
  • KUD "Ploče" /Trg kalja Tomislava 21 /Ploče
  • KUD "Podravec" /Kralja Tomislava 28 /Sopje
  • KUD "Podravec" /Kralja Tomislava 4 /Kloštar Podravski
  • KUD "Podravina" /Kolodvorska 2 /Čađavica
  • KUD "Podravka" /Društveni dom /Starogradački Marof
  • KUD "Podravka" /Kolodvorska 4 /Koprivnica
  • KUD "Podturen" /Čakovečka 5 /Podturen
  • KUD "Podvinje" /Trg sv. Antuna 3 /Podvinje
  • KUD "Pokuplje" /Pokupsko bb /Pokupsko
  • KUD "Popovača" /Sisačka bb /Popovača
  • KUD "Posavac" /Kania 82
  • KUD "Posavac" /Moslavačka 11 /Ivanić Grad
  • KUD "Posavec" /Braće Radić bb /Dubrovčak Lijevi
  • KUD "Posavec" /Ljudevita Posavskog /Vrbanja
  • KUD "Posavina" /Bebrina bb /Bebrina
  • KUD "Posavina" /Budaševo bb /Budaševo
  • KUD "Posavina" /Orle 5 /Orle
  • KUD "Posavka"iz Oborova /Radićeva bb /Oborovo
  • KUD "Pounjski Pleter" /Trg bana J. Jelačića 9 /Dvor
  • KUD "Pregrada" /Trg Gospe kunagorske 3 /Pregrada
  • KUD "Preko" /Preko /Preko
  • KUD "Preporod" /J. Zorića 21a /Dugo Selo
  • KUD "Preslica" /Kolodvorska 59 /Pešćenica
  • KUD "Pribić" /Pribić 45 /Pribić
  • KUD "'Prigorec"/Sveti Petar Orehovec/Sveti Petar Orehovec 12
  • KUD "Prigorje" /Trg J. J. Strossmayera bb /Zagreb
  • KUD "Primorka" /Krasic 230a /Krasica
  • KUD prosvjetnih djelatnika "Ivan Filipović" /Trg maršala Tita 4 /Zagreb
  • KUD "Prugovac" /Vinogradska 1 /Prugovac
  • KUD "Punat" /Novi put 13 /Punat
  • KUD "Putniković" /Putniković bb /Putniković
  • KUD "Pušća " /Kumrovečka 107 /10294 Donja Pušća
  • KUD "Radilovac" /Puškarov jarak 7a /Krašić
  • KUD "Radinje" /Radinjska 1 /Radinje
  • KUD radnika Hrvatske pošte i telekomunikacija u Zagrebu "Tom" /Branimirova 4/II /Zagreb
  • KUD "Rakalj" /Dalmatinska 33 /Rakalj
  • KUD "Ravnica" /S. Radića 21 /Stari Perkovci
  • KUD "Ravnica" /Kolodvorska 1 /Habjanovci
  • KUD "Razigrana Šokadija" /Glavna 17 /Prkovci
  • KUD "Rečica" /Rečica bb /Rečica
  • KUD "Rešetari" /Rešetari
  • KUD "Repinec" /Repinec bb /Repinec
  • KUD "Repušnica" /Ljudevita Gaja 101 /Repušnica / www.kud-repusnica.hr
  • KUD "Resnik" /I Resnik 48 /Zagreb
  • KUD "Ritam grada" /Sv. Katarina bb /Labin
  • KUD "Romsko srce" /I. Petruševac, IV. Odvojak 6 /Zagreb
  • KUD "Rovišće" /M. Gupca 9 /Rovišće
  • KUD "Rudine" župa Vidoši- Livno", BiH
  • KUD "Rudolf Rajter" /Đ. Arnolda 11 /Ivanec
  • KUD "Runolist" /Školska 1 /Mrkopalj
  • KUD "Salinovec" /Salinovec bb / Salinovec
  • KUD "Salona" /Banova 2 /Solin
  • KUD "Samica" /Školska 1 /Novi Jankovci
  • KUD "San Marino" /Lopar bb /Rab
  • KUD "Sava" /Strmec Bukevski 25/1 /Strmec Bukevski
  • KUD "Sava" /Zrinskih i Frankopana bb /Rajevo Selo
  • KUD "Seljačka sloga" /Bana J. Jelačića bb /Bogdanovci
  • KUD "Seljačka sloga" /Dr. A. Starčevića 21 /Prekopakra
  • KUD "Seljačka sloga" /Greda Sunjska 97a /Greda Sunjska
  • KUD "Seljačka sloga" /Kralja Tomislava 2 /Gradište
  • KUD "Seljačka sloga" /Kupinec 48 /Kupinec
  • KUD "Seljačka sloga" /P. Preradovića 2 /Slakovci
  • KUD "Seljačka sloga" /Petra Preradovića 2 /Špišić Bukovica
  • KUD "Seljačka sloga" /Purga 41/Sveti Petar Čvrstec
  • KUD "Seljačka sloga" /Slatine 7 /Ivankovo
  • KUD "Seljačka sloga Donja Dubrava" /Trg Republike 13 /Donja Dubrava
  • KUD "Seljačka sloga" /Trg Republike 9 /Nedelišće
  • KUD "Seljačka sloga" /Turanovac /Turanovac
  • KUD "Seljačka sloga" /V. Nazora 18 /Strošinci
  • KUD "Seljačka sloga" /Zadubravlje bb
  • KUD "Sesvetska Sela" /Glavna 74 /Sesvete
  • KUD "Seljačka sloga" /Glavna bb/Baranjsko Petrovo Selo
  • KUD "Sijač" /Puškarića 87 /Zagreb
  • KUD "Sklad" /M. Gupca 30 /Đakovo
  • KUD "Slako Janković" /M. Gupca 1 /Andrijaševci
  • KUD "Slavko Janković" /Josipa Kozarca 1 /Šiškovci
  • KUD "Slavko Kolar" /Palešnik bb
  • KUD "Slavko Mađer" /I. Meštrovića 1 /Cerić
  • KUD "Slavonac" /S. Radića bb /Forkuševci
  • KUD "Slavonac" /Sladojevci M. Gupca 2 /Slatina
  • KUD "Slavonac" /Strossmayerova 150 /Podravska Moslavina
  • KUD "Slavonija" /Gornji Andrijevci 81 /Gornji Andrijevci
  • KUD "Slavonija" /Tomislavova 5a /Soljani
  • KUD "Slavonska vila" /Trg sv. Petra I Pavla 2 /Marijanci
  • KUD "Slavuj" /Bukevje bb /Bukevje
  • KUD "Sloboda" /Oro trg 1 /Oroslavje
  • KUD "Sloboda-Vis" /Franjevački Trg 7 /Varaždin /ne djeluje više/
  • KUD "Sloga Draž" /Braće Radića bb /Draž
  • KUD "Sloga" /A. Starčevića 28 /Satnica Đakovačka
  • KUD "Sloga" /B. Radića 1 /Račinovci
  • KUD "Sloga" /Bapska /V. Nazora 1 /Bapska
  • KUD "Sloga" /Braće Radića 146 /Novi Mikanovci
  • KUD "Sloga" /Društveni dom 126 /Hreljin
  • KUD "Sloga" /Gornji Miklouš 59 /Čazma
  • KUD "Sloga" /Hrastelnica 122b /Hrastelnica
  • KUD "Sloga" /I. G. Kovačića 138 /Ravna Gora
  • KUD "Sloga" /Lug bb /Karlovec Ludbreški
  • KUD "Sloga" /M. Gupca bb /Retkovci
  • KUD "Sloga" /Proleterska 9a /Vukovar
  • KUD "Sloga" /S. Radića 6 /Veliko Trgovišće
  • KUD "Sloga" /Sikirevci bb /Sikirevci
  • KUD "Sloga" /Velika Pisanica 321
  • KUD "Spačva" /M. A. Reljkovića bb /Donje Novo Selo
  • KUD "Spužvar" /Brodarica bb /Krapanj
  • KUD "Srijane" /Srijane bb /Donji Dolac
  • KUD "Stari graničar" /Trg Slobode 1 /Cirkvena
  • KUD "Stjepan" /Veliki Raven 52 /Veliki Raven
  • KUD "Strahoninec" /Dravska 1 /Strhoninec
  • KUD "Strmec" /V. Nazora 13 /Strmec
  • KUD "Stružec" /Stružec bb /Stružec
  • KUD "Stubica" /Toplička 3 /Donja Stubica
  • KUD "Sunce" /Poličnik /Poličnik
  • KUD "Sunjanka" /Trg kralja Tomislava 3 /Sunja
  • KUD "Sveta Ana - Vučjak" /Zagrad bb /Karlovac
  • KUD "Sveti Antun" Pokupska dolina/Donje Mekušje 34a/Karlovac
  • KUD "Sveta Jana" /Gorica Svetojanska bb /Gorica Svetojanska
  • KUD "Sveta Nedelja" /M. Stilinovića 7 /Sveta Nedelja
  • KUD "Sveti Andrej" /Lokaj 186 /Bakar
  • KUD "Sveti Ante" /Lukoran bb /Lukoran
  • KUD "Sveti Duh" /Trg M. Posedarskog 1 /Posedarje
  • KUD "Sveti Ivan" /Vir
  • KUD "Sveti Jeronim" /Štrigova 89 /Štrigova
  • KUD "Sveti Juraj" /Draganić bb /Draganić
  • KUD "Sveti Juraj" /Draga bb /Primošten Burnji
  • KUD "Sveti Juraj" /Kasar 16 /Duga Resa
  • KUD "Sveti Juraj" /Zagorje Ogulinsko Gornje Zagorje bb /Ogulin
  • KUD "Sveti Luka" /Ždrelac
  • KUD "Sveti Mihovil" /VRSI[1]
  • KUD "Sveti Petar i Pavao" /Petrovsko bb /Petrovsko
  • KUD "Sveti Rok"/Brežani 12/ Brežani
  • KUD "Šaltin" /Hvar bb /Hvar
  • KUD "Šandrovac" /Bjelovarska 2
  • KUD "Šijaci" /Biškupci bb /Biškupci
  • KUD "Širokopoljac"/Đakovačka 1/Široko Polje
  • KUD "Šokadija" /B. Radića 172 /Strizivojna
  • KUD "Šokadija" /Cvjetno naselje bb /Lipovac
  • KUD "Šokadija Cicak" /Ladimirevci
  • KUD "Šokadija" /M. Gupca 49 /Bocanjevci
  • KUD "Šokadija" /S. Lehote 2 /Budrovci
  • KUD "Šokadija" /Trg Lj. Gaja bb /Batrina
  • KUD "Šokadija" /Školska 2 /Stari Mikanovci
  • KUD "Šokadija i prijatelji" / Joze Ilijića 9 / Gračac
  • KUD "Šolta" /Gornje Selo bb /Gornje Selo
  • KUD "Šoto" /Dom 59 /Jurandvor
  • KUD "Šubić" /Trg Luke Ilića Oriovčanina 3 /Novska
  • KUD "Šufit" /R. Boškovića 15 /Split
  • KUD "Šumari" /Glagoljaška 14 /Vinkovci
  • KUD "Šumeće" /Šumeće bb /Šumeće
  • KUD "Tamburica" /M. Gupca 31 /Staro Petrovo Selo
  • KUD "Tančec" /Zagrebačka bb /Jalševec Nartski
  • KUD "Tankerska plovidba" /M. Pavlinovića bb /Zadar
  • KUD "Tena" /V. Nazora 2 /Đakovo
  • KUD "Tkanica" /Glagoljaška 13 /Vinkovci
  • KUD "Tomislav" /J. J. Strossmayera 51 /Županja
  • KUD "Tomislav" /Kralja Tomislava bb /Cerna
  • KUD "Tomislav" /Braće Radića 53 /Sveti Ivan Žabno
  • KUD "Tomislav" /Ulica ZNG RH 6 /Sibinj
  • KUD "Tounjčica" /Tounj 76 /Tounj
  • KUD "Trninica" /Dragutina Stražimira 24 /Donja Zelina
  • KUD "Turanj" /Turanj 16a /Karlovac
  • KUD "Udbina 95" /Trg svete Lucije 7 /Udbina
  • KUD "Ugljanski Baul" /Ugljan /Ugljan
  • KUD "Uljanik" /Gundulićeva 1 /Pula
  • KUD umirovljenika Sesvete /Milke Trnine 4 /Zagreb
  • KUD "Uzgon" /Doverska 14 /Split
  • KUD "Učka" /Šet. Drage Gervaisa 2 /Matulji
  • KUD "Varaždinski tamburaši" /A. Hebranga 10 /Varaždin
  • "KUD "Varteks Varaždin" /Zagrebačka 94 /Varaždin
  • KUD "Vaso Đurđević" / V. Đurđevića bb /Bršadin
  • KUD "Vatroslav Lisinski" /Ljube Stipanića 2 /Crikvenica
  • KUD "Vedra nota" /Preradovićeva 28 /Zagreb
  • KUD "Velika Mlaka" /Trg Majke Hrvatice 7 /Velika Mlaka
  • KUD "Veliko Trojstvo" /Braće Radića bb /Veliko Trojstvo
  • KUD "Vesela Šokadija" /Gornja Bebrina 128
  • KUD "Vesela Šokadija" /S. Radića 3 /Gundinci
  • KUD "Veseli Prigorci" /Jasenovečka 10 /Jasenovec ]
  • KUD "Veseli Šokci" /S. Radića 58 /Punitovci
  • KUD (HKU) "Veternica", Lekenik, Zagrebačka 64/a Lekenik, 098-421-989
  • KUD "Vidovec" /Trg sv. Vida 3 /Vidovec
  • KUD "Vihor" /Polje-Zorkovac Polje bb /Ozalj
  • KUD "Vila" /V. Sokola 21 /Varaždin
  • KUD "Vindija"/ P. Krešimira IV 6 /Varaždin
  • KUD "Vinica" /Vinička 5 /Marčan
  • KUD "Viničica" /Čakovac 420 /Josipdol
  • KUD "Vinčica" /Belajske Poljice bb /Duga Resa
  • KUD "Virovitica" /Matije Gupca 254 /Virovitica
  • KUD "Vjekoslav Klaić" /Kralja Tomislava 92 /Garčin
  • KUD "Vlaho Bukovac" /Bukovčeva 5 /Cavtat
  • KUD "Vranovci-Bukovlje" /Drušveni dom bb /Bukovlje
  • KUD "Vrbički Venec" /Vrbica
  • KUD "Vrelo" /Franje Račkog 54 /Fužine
  • KUD "Vrpoljac" /Vrpoljačka cesta bb /Vrpolje
  • KUD "Vrpolje" /Trg I. Meštrovića 1 /Vrpolje
  • KUD "Vrgorska krajina"/Tina Ujevića 8, Vrgorac
  • KUD "Vukomeričke Gorice" /Trg S. Radića 16 /Kravarsko
  • KUD "Zabok" /Kumrovečka 8 /Zabok
  • KUD "Zadar" /T. Ivčića 7a /Zadar
  • KUD "Zagorec" /Radoboj bb /Radoboj
  • KUD "Zadobarje"/Zadobarje 39/Karlovac
  • KUD "Zametski Koren" /Milice Jadranić 2 /Rijeka
  • KUD "Zavičaj" /Dom Kulture Sračinec /Sračinec
  • KUD "Zdenac" /Strossmayerova 4 /Zdenci
  • KUD "Zdenec" /Bidrovečka Cesta 30 /Zagreb
  • KUD "Zeleni Brijeg" /Zagrebačka 8 /Sisak
  • KUD "Zeleni Gaj" /S. Sudre 2 /Gaj
  • KUD "Zgubidan" /Gorička 17 /Marija Gorica
  • KUD "Zlatko Baloković" /Dom kulture /Krapinske Toplice
  • KUD "Zlatna luka" /Sukošan /Sukošan
  • KUD "Zlatno klasje" /Oprisavci 174
  • KUD "Zora" /Preobraženski Trg 3 /Piškorevci
  • KUD "Zora" /Trg na moru 1 /Betina
  • KUD "Zrinski" /Orolička 7 /Berak
  • KUD "Zrinski" /Trg hrvatskih žrtava 1 /Tordinci
  • KUD "Zrmanja" /Jadranska 1 /Obrovac
  • KUD "Zvir"; /Jelenje 26 /Jelenje
  • KUD "Zvončić" /Marsovo polje 4 /Pula
  • KUD "Zvonimir" /Mravince bb /Mravince
  • KUD "Zvonko Ban" /B. Radića 27 /Jarmina
  • KUD "Zvonko Lenard-Pikić Rakitje" /Stari hrast 3 /Rakitje
  • KUD "Žabica" /Žabica bb /Gospić
  • KUD "Žakanje" /Žakanje 58 /Žakanje
  • KUD "Žažara" /Dom kulture 157 /Zlobin
  • KUD "Željezničar" /Banjavčićeva bb /Karlovac
  • KUD "Željezničar" /Moravice, Školska bb /Vrbovsko
  • KUD "Žiškovec" /Žiškovec 72 /Žiškovec
  • KUD "Župa Bagalović" /Kula Norinska /Krvavac
  • KUD "Potočanka" /Potok/ Potok

HKUD (Hrvatsko kulturno umjetničko društvo)[uredi - уреди | uredi izvor]

KUU (kulturno-umjetničke udruge)[uredi - уреди | uredi izvor]

OKUD[uredi - уреди | uredi izvor]

  • OKUD "Istra" /Stankovićeva 4 /Pula
  • OKUD "Joža Vlahović" - stari naziv

danas: "ZAGREBAČKI FOLKLORNI ANSAMBL dr. Ivana Ivančana"/Zagreb

RKUD[uredi - уреди | uredi izvor]

SKUD[uredi - уреди | uredi izvor]

HSPD[uredi - уреди | uredi izvor]

  • HSPD "Sljeme Šestine - Zagreb" /Mikulići 133 /Zagreb
  • HSPD "Dr. Antun Radić" Okić" /Repišće 65 /Jastrebarsko
  • HSPD "Podgorac Gračani" /ISCE 27 /Zagreb

Izvor: