Lista likova serije Istine i laži

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Istine i laži je srpska telenovela Prve TV koja se snima od 2017. godine. Predstavlja rimejk popularne argentinske telenovele Graduados [1].

Glavni likovi[uredi - уреди | uredi izvor]

Radovan "Rade" Božić[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Zanimanje vlasnik kompanije hrane za pse
Porodica Vujadin Božić (otac, pokojan)
Gospođa božić (majka, pokojna)
Marina Filipović (ćerka)
Una Radović (ćerka)
Nikola Isidorović (zet)
Pavle Filipović (bivši zet)
Arsenije Filipović (unuk)
Suprug(a) Radmila Božić (supruga, pokojna)
Tatjana Milenković (bivša supruga)
Dušanka Panajotović (bivša devojka, pokojna)
Zora Stamatović (bivša devojka)
Rođaci Ilija Isidorović (prijatelj)
Danica Isidorović (prija)
Tumač Svetislav Goncić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Radovan "Rade" Božić je vlasnik RB Grupe (Rade Božić grupe), društva koja proizvodi hranu za pse. Udovac je, ima ćerku Marinu. Kasnije se oženio direktorkom finansija u firmi Tatjanom Milenković koja ga je varala sa Pavlom (Marininim mužem) i htela da mu otme firmu. Rade je bio uporan u tome da sve što zamisli ostvari. Kada je saznao da ga Tanja vara sa Pavlom, on je doživeo srčani udar i u bolnici je zamolio svog unuka Arsu da preuzme firmu. Posle toga je Rade bio u vezi sa Zorom, majkom Arsine bivše devojke Ane. Posle zajedničkog odmora u Balatunu, Rade je raskinuo sa Zorom jer nije preboleo Tatjanu i u potpunosti se posvetio poslu.

U drugom sezoni, Rade je zaposlio Unu, svoju ćerku za koju nije ni znao da su u bilo kakvom srodstvu. Na otvaranju Arsinog haba, Rade je saznao da mu je ona ćerka, a potom i da je ona zajedno sa Lukom želela da ga uništi misleći da ju je odbacio. Znajući to, on je nagovorio Luku da da izjavu u policijskoj ispostavi da je sam vratio patente pa je Luka potom pušten iz pritvora. Na kraju sezone, Rade se pomirio sa Tatjanom i ponovo su ušli u vezu.

Urađen je po liku Klementea iz serije Graduados. Lik tumači Svetislav Goncić.

Danica "Dana" Isidorović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Porodica Nikola Isidorović (sin)
Tara Isidorović (ćerka)
Marina Filipović (snaja)
Arsenije Filipović (unuk)
Živorad Harambašić (bivši zet)
Petar Stojanović (zet)
Suprug(a) Ilija Isidorović
Rođaci Radovan Božić (prijatelj)
Radmila Božić (prija, pokojna)
Andrija Isidorović (dever)
Vladanka (jetrva)
Tumač Ljiljana Dragutinović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Danica "Dana" Isidorović je Nikolina i Tarina majka i Ilijina supruga. Dana je domaćica i često se naziva paćenicom i mučenicom. Ona je bila zavisna od kocke što joj je donelo gubitak veće svote novca i porodične poteškoće. Dana i Ilija su kasnije pokrenuli novi posao — ona pravi pite po narudžbi, a Ilija ih dostavlja.

Uz Žikinu pomoć, Ilija i ona su počeli da vode emisiju "Pitologija" u drugoj sezoni u kojoj su reklamirali njene pite, ali je ona prestala sa emitovanjem kada je Ilija ostavio Danu i otišao kod Slobe krijući se od svih jer mu ona nije rekla istinu o zaradi od njihovog posla. Zbog Ilijinog nestanka Tara je došla u Srbiju iz Beča i razvozila pite umesto svog oca. Dana je potom prijavila njegov nestanak policijskim inspektorima Marku Gvozdenoviću i Dejanu Mašiću koji su joj rekli da je policija tu nemoćna. Marko i Deki su joj pokazali Ilijinu fotografiju ispred jednog bankomata sa jednom kozmetičarkom Ninom. Kada je od njih saznala da je Nina drolja, Dana je bila uverena da je Ilija njena mušterija. Međutim, Dana je i dalje ostala pri svome. Posle nekog vremena, Nina joj je objasnila da ona nije drolja nego da je bila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Kada je Ilija video Danu kako se ljubi sa njegovim bratom Andrijom, ona je otišla posramljena u Marininu kuću. Kada je Iliju i nju počela da juri policija, njih dvoje su se pomirili. Kasnije je Dana uz Tarinu pomoć napravila proslavu njihove četrdesetogodišnjice braka i obnovu zaveta. Da bi svojoj susetki Vladanki pokazala da je bolja od nje i Andrije, Dana je odlučila da se sa Ilijom preseli na Kosmaj. Međutim, njih dvoje su se vratili za Beograd kada su saznali da se Tara razvodi od Žike. Kada je saznala da se Tara ima novog dečka Petra, Dana se raspitala kod Pavla o njemu i saznala da je bogat, a kada je iz prisluškivanja ispred ćerkinih vrata čula da će se ona udati, Dana je pala u nesvest od uzbuđenja što će postati "bogataška tašta".

Urađena je po istoimenom liku iz serije Graduados.

Ilija Isidorović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Suprug(a) Dana Isidorović
Deca Nikola Isidorović (sin)
Tara Isidorović (ćerka)
Tumač Feđa Stojanović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Ilija Isidorović je Nikolin i Tarin otac. Staromodan je i uopšte se ne slaže sa Nikolom u vezi njegovog načina života. Vlasnik je prodavnice tkanine. Strastveno navija za FK Partizan. Urađen je po liku Eliasa iz serije Graduados. Lik tumači Feđa Stojanović.

Marina Božić[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Marina Filipović
Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 36
Datum rođenja 1981.
Porodica Rade Božić (otac)
Suprug(a) u semi sa Nikola Isidorovic
Deca Arsenije Filipović (sin)
Tumač Jana Ilić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Marina Božić (rođena Božić) je Radetova 36-godišnja ćerka. U srednjoj školi, kao najpopularnija devojka škole, zabavljala se sa Pavlom, školskim siledžijom. Tokom mature ga je uhvatila u prevari i napustila žurku. Pridružio joj se najpoznatiji autsajder škole Nikola, te su oni ubrzo spavali u njegovom autu. Marina je ostala trudna i njen otac ju je naterao da se uda za Pavla, ne znajući šta se desilo između nje i Nikole. Danas, Marina ima sina Arsenija i u ne baš tako srećnom braku je sa Pavlom. Ona kupuje psa Evu i njena kućna pomoćnica unajmljuje Nikolu da dresira psa. Ubrzo putem DNK testa saznaje da je Nikola otac njenog sina, te oni započinju romansu. Urađena je po liku Marije Laure iz serije Graduados. Lik tumači Jana Ilić.

Nikola Isidorović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 36
Datum rođenja 1981.
Zanimanje dreser pasa
Porodica Dana Isidorović (majka)
Ilija Isidorović (otac)
Deca Arsenije Filipović (sin)
Rođaci Tara Isidorović (sestra)
Tumač Zoran Pajić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Nikola Isidorović je zabušant koji privremeno radi kao šetač pasa. Živi pod zakletvom položenom na maturi sa prijateljima da nikada neće imati stalan posao, porodicu, ozbiljnu vezu i pod tim pravilima živi i danas. Spavao je sa Marinom na maturi i život mu se okreće naopačke kada saznaje da je otac njenog sina, 18-godišnjeg Arsenija. Iako to na prvi pogled nije izgledalo taako, Nikola se dobro snalazi kao roditelj. Urađen je po liku Andreasa iz serije Graduados. Lik tumači Zoran Pajić.

Pavle Filipović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 36
Datum rođenja 1981.
Zanimanje direktor budžeta
Suprug(a) Marina Filipović (supruga)
Rođaci Stefan Filipović (polubrat)
Tumač Stefan Buzurović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Pavle Filipović je Marinin muž. Uobražen je. Direktor budžeta u Radetovoj firmi. Vara Marinu sa Tatjanom i zajedno žele da otmu Radetovu firmu. Tatjana je zapravo devojka kojoj se rugao u školi i koja se vratila da mu se osveti. Ne podnosi Nikolu i stalno ga ponižava. Sličnu stvar radi i sa Nebojšom, najboljim prijateljem, kada saznaje da je ovaj gej. Urađen je po liku Pabla iz serije Graduados. Lik tumači Stefan Buzurović [2].

Kristina Bajčetić[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 36
Datum rođenja 1981.
Zanimanje radio voditeljka
Suprug(a) u šemi sa Stefanom Filipovićem
Tumač Bojana Ordinačev
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Kristina "Kris" Bajčetić je Nikolina najbolja prijateljica koja, kao i on, živi pod zakletvom položenom na maturi. Vlasnica je radija Plej (engl. Play). Potajno je zaljubljena u Nikolu. Urađena je po liku Veronike iz serije Graduados. Lik tumači Bojana Ordinačev.

Tatjana Milenković[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Alijas Anastasija Benčić
Godine 36
Datum rođenja 1981.
Zanimanje direktorka prodaje
Suprug(a) Rade Božić
Rođaci /
Tumač Jelena Gavrilović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Tatjana "Tanja" Božić (rođena Milenković) / Anastasija Benčić je glavna negativka serije. Debela u srednjoj školi otišla je u Los Anđeles nakon nje, te je tamo, u institutu doktora Ripštajna, znatno smršala, promenila lice plastičnom operacijom i ime. Vratila se radio osvete Pavlu (u kog je bila zaljubljena tokom škole i koji ju je ponižavao), Nebojši (koji ju je takođe ponižavao) i Marini (na koju je bila ljubomorna). U romansi je sa Pavlom i niko ne zna njen pravi identitet. Udata je za Radeta i planira da mu otme firmu. Urađena je po liku Patricije / Jimene iz serije Graduados. Lik tumači Jelena Gavrilović.

Arsenije Filipović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Porodica Marina Filipović (majka)
Nikola Isidorović (otac)
Tumač Vladimir Kovačević
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Arsenije Filipović je Marinin i Pavlov, tj. Marinin i Nikolin 18-godišnji sin. Nakon što saznaje da mu je Niokola, a ne Pavle, otac, počinje da se druži sa njim i postaju jako dobri prijatelji. Zaljubljen je u najpopularniju devojku škole, Sofiju. Jedini zna za Pavlovu i Tanjinu vezu. Radetov naslednik. Urađen je po liku Martina iz serije Graduados. Lik tumači Vladimir Kovačević.

Vanja Bakić[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 36
Datum rođenja 1981.
Zanimanje psihijatarka
Suprug(a) u šemi sa Nebojšom Dakićem
Tumač Borka Tomović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Vanja Bakić je Marinina najbolja prijateljica i kuma, psihijatarka. Želi da ima dete, mada ne može da nađe oca. Uvek smirena i staložena. Urađena je po liku Viktorije iz serije Graduados. Lik tumači Borka Tomović.

Slobodan Kokot[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Porodica Danilo (očuh)
Tumač Žarko Stepanov
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Slobodan "Sloba" Kokot je Nikolin i Kristinin najbolji prijatelj. Živi potpuno isto kao i oni - pod zakletvom da nikad neće imati stalan posao, porodicu, ozbiljnu vezu. Zna da svira gitaru. Urađen je po liku Bendžamina iz serije Graduados. Lik tumači Žarko Stepanov.

Nebojša Dakić[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Zanimanje direktor marketinga
Tumač Danijel Korša
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Nebojša Dakić je direktor marketinga Radetove firme i bivši Pavlov najbolji prijatelj. Tokom okupa generacije otkriva drugima da je gej. Ne podnosi Tanju, te odlučuje da sazna šta krije. Međutim, kada joj otme telefon, ona iscenira silovanje, te Nebojša biva otpušten i odlazi u Maroko, mada se kasnije vraća. Daje otkaz i odlazi u London nakon još jednog neuspelog pokušaja da razotkrije Tatjanu. Kasnije se vraća i odlučuje da ima dete sa Vanjom, a usput ulazi u vezu sa njihovim doktorom Filipom. Urađen je po liku Giljerma iz serije Graduados. Lik tumači Danijel Korša.

Tara Isidorović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Zanimanje asistentkinja
Porodica Ilija Isidorović (otac)
Dana Isidorović (majka)
Rođaci Nikola Isidorović (brat)
Tumač Anja Mit
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Tara Isidorović je Nikolina mlađa sestra i Danina i Ilijina ćerka. Radi u Radetovoj firmi kao Tatjanina asistentkinja. Nesrećna u ljubavi. Kasnije se zaljubljuje u Pavlovog polubrata Stefana, koji je vara sa Kris. Urađena je po liku Gabrijele iz serije Graduados. Lik tumači Anja Mit.

Jovan Hadžislavković[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Zanimanje asistent
Tumač Dušan Kaličanin
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Jovan "Joca" Hadžislavković je Radetov gej pomoćnik, bez kojeg Rade ne može da živi. Obožava da radi i firma ne bi fukcionisala. Ne podnosi Tatjanu i odgovarao je Radeta da se oženi njom. Pomagao je Marini i Nebojši da je razotkriju. Urađen je po liku Voltera iz serije Graduados. Lik tumači Dušan Kaličanin.

Stefan Filipović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.38“
29. novembar 2017.
Informacije
Godine 33
Datum rođenja 1984.
Zanimanje advokat
Rođaci Pavle Filipović (polubrat)
Tumač Bojan Krivokapić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Stefan Filipović je Pavlov polubrat, advokat, prevarant. Nakon dužeg vremena provedenog u inostranstvu vraća se u Srbiju kako bi se udružio sa Pavlom i Tanjom u planu da otmu firmu Radetu. Nakon što Tatjana smesti otkaz prvobitnom advokatu firme Panteliću, stavlja Stefana na njegovo mesto. Ubrzo ulazi u vezu sa sekretaricom Tarom, ali i sa ljubavlju iz srednje škole Kristinom. Urađen je po liku Augusta iz serije Graduados. Lik tumači Bojan Krivokapić.

Danilo[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.6“
4. oktobar 2017.
Informacije
Deca Slobodan Kokot (pastorak)
Tumač Vladan Dujović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Danilo je Slobin sluga. Lik tumači Vladan Dujović.

Svetlana Radojković[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Zanimanje kućna pomoćnica
Porodica Milorad Radojković (otac)
Tumač Sofija Rajović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Svetlana "Ceca" Radojković je tipična devojka sa sela koja radi kao kućna pomoćnica kod Filipovićevih. Urađena je po liku Klare iz serije Graduados. Lik tumači Sofija Rajović.

Sofija[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Porodica Goga (majka)
Tumač Marina Ćosić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Sofija je najpopularnija devojka u Arsinoj školi u koju je on zaljubljen. U početku bila je u vezi sa školskim siledžijom Zoranom "Kizom", ali su raskinuli i ona je ostala sa Arsom. Nakon što joj je majka Goga ostala bez posla seli se u Niš, ali njih dve se kao i obično posvađaju, te se Sofija vraća. Urađena je po istoimenom liku iz serije Graduados. Lik tumači Marina Ćosić.

Zoran "Kiza"[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Tumač Milan Zarić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Zoran "Kiza" je najpopularniji momak i školski siledžija u Arsinoj školi koji se u početku zabavljao sa Sofijom, međutim ona ga je ostavila zbog Arse. Od tada se trudi da uradi sve da ih razdvoji. U početu i maltretira Arsenija. Lažljiv je, prevrtljiv, zloban. Urađen je po liku Žuana iz serije Graduados. Lik tumači Milan Zarić.

Džeri[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Tumač Stefan Radonjić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Džeri je Vasketov i Arsin drug. Lik tumači Stefan Radonjić.

Ivan Vasković[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.1“
25. septembar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Tumač Đorđe Kreća
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Ivan "Vaske" Vasković je Arsin najbolji prijatelj. Kasnije ga Kiza ucenjuje, te on postaje njegov doušnik. Lik tumači Đorđe Kreća.

Olga Popovski[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.2“
26. septembar 2017.
Informacije
Godine 43
Datum rođenja 1974.
Zanimanje učiteljica
Tumač Sandra Silađev
Lik izmislio Sandra Silađev

Olga Popovski je Vanjina pacijentkinja, učiteljica. Udata je za, kako kaže, "šonju" i sa njim ima dvoje dece - ćerku i sina, a iz prvog braka ima ćerku - glumicu. Rođena je u Banja Luci, mada živi u Beogradu. Odrasla je uz imućnog oca (koga je viđala dvaput godišnje), te često žali za parama i ima veliku želju da otputuje u Singapur. Lik tumači i za njega scenario piše Sandra Silađev.

Epizodni likovi[uredi - уреди | uredi izvor]

Marta Kandić[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži
Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.50“
20. decembar 2017.
Poslednje pojavljivanje „Epizoda 1.58”
3. januar 2018.
Informacije
Zanimanje profesorka muzičkog u penziji
Tumač Nada Blam
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Marta Kandić je profesorka muzičkog u penziji koja je predavala Marininoj generaciji. Preko nje je Tatjana došla u Ameriku i jedina zna njen pravi identitet. Podmitljiva je i u svemu gleda samo svoj profit. Nikola i Marina su je u školi podmitili za ocenu. Uzela je pare od Nebojše kako bi mu, pred svima, rekla informacije o Tanji i Anastasiji, no prevarila ga je praveći se da nema pojma o čemu priča i tako je više puta uzela pare od Tatjane kako ne bi odala njenu tajnu. Kako bi je se rešila, Tatjana odlučuje da joj sabotira auto pa joj preseče kočnice i Marta doživi saobraćajnu nesreću pri kojoj gubi pamćenje. Lik je tumačila Nada Blam.

Goga[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži
Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.30“
15. novembar 2017.
Poslednje pojavljivanje „Epizoda 1.42”
6. decembar 2017.
Informacije
Deca Sofija (ćerka)
Tumač Mina Lazarević
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Goga je Sofijina majka, sa kojom je Sofija uvek u nekoj svađi. U mladosti izlazila je sa Nikolom i još uvek je zaljubljena u njega. Nakon što je ostala bez posla, Nikola joj daje posao u radnji njegovog oca Ilije, gde se Ilija zaljubi u nju što Goga koristi kako bi dobila pare. Ipak, Dana ih uhvati i Goga je prinuđena da se odseli u Niš sa Sofijom. Kasnije se Sofija vraća u Beograd, a Goga ostaje u Nišu. Lik je tumačila Mina Lazarević.

Vasa Marković[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži
Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.44“
11. decembar 2017.
Poslednje pojavljivanje „Epizoda 1.46”
13. decembar 2017.
Informacije
Zanimanje glumac
Porodica Milena Marković (majka)
Tumač Nikola Stanković
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Vasa Marković je sin Danilove prijateljice Milene, mladi glumac. Nakon što se Goga izlane pred Danom da ima unuka, Dana i Ilija su uporni da saznaju ko je to, te ispituju Slobu koji im dovodi Vasu kao unuka. Ipak, biva razotkriven. Lik je tumačio Nikola Stanković.

Ana Stamatović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.5“
3. oktobar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Porodica Filip Stamatović (otac)
Tumač Mitra Mladenović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Ana Stamatović je Sofijina najbolja drugarica. Kasnije se zaljubljuje u Arsu, te se ona i Sofija posvađaju, a isto se desilo i sa Kizom pre toga. Ana je ćerka doktora Filipa Stamatovića, Nebojšinog gej partnera. Lik je urađen po liku Lune iz serije Graduados. Lik tumači Mitra Mladenović.

Buki[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.4“
2. oktobar 2017.
Informacije
Godine 18
Datum rođenja 1999.
Tumač Teodor Vinčić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Buki je Kizin najbolji drug, tačnije njegov "podanik". Svugde ga prati i podržava u svemu. Isti je kao i Kiza - zloban. Lik tumači Teodor Vinčić.

Filip Stamatović[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži


Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.76“
2. februar 2018.
Informacije
Zanimanje doktor
Deca Ana Stamatović (ćerka)
Tumač Pavle Pekić
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Filip Stamatović je doktor za vantelesnu oplodnju. Nakon što Vanja i Nebojša odlučuju da dobiju dete oni odlaze kod Filipa, koji se odmah svidi Vanji. Filip je gej i ubrzo ulazi u vezu sa Nebojšom. Bio je u braku, međutim ubrzo se razveo zbog svoje seksualnosti i iz tog braka ima jedno dete - ćerku Anu. Lik tumači Pavle Pekić.

Viktorija Đokić[uredi - уреди | uredi izvor]

Lista likova serije Istine i laži
Prvo pojavljivanje „Epizoda 1.74“
31. januar 2018.
Poslednje pojavljivanje „Epizoda 1.86”
16. februar 2018.
Informacije
Zanimanje striptizeta
Tumač Dragana Mićalović
Lik izmislio Sebastijan Ortega

Viktorija "Viki" Đokić je Tatjanina drugarica iz Los Anđelesa. Nakon što Arsa zbog tuče sa Kizom biva izbačen iz škole, Filipovići i Rade odlučuju da pređe na privatne časove. Tanja predlaže Viktoriju. Međutim, Viktorija po Tanjinom nalogu nagovara Arsenija da ode u Ameriku. Pored toga, ona nije profesorka već striptizeta u noćnom klubu gde Vaske radi. On je vidi i govori to Nikoli. Nakon što biva razotkrivena i pred Arsom, izmišlja da je dobila ponudu sa privatnog fakulteta. Kasnije, Rade Stefanu daje pare da od Viktorije uzme informacije o Tanji. Viktorija daje dezinformaciju i time spašava Tatjanu od otkrivanja njene tajne. Lik je tumačila Dragana Mićalović.

Reference[uredi - уреди | uredi izvor]

Spoljašnje veze[uredi - уреди | uredi izvor]