Guddu

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Guddu
Režija Prem Lalwani
Produkcija Prem Lalwani
Scenario Abrar Alvi
Uloge Deepti Naval
Manisha Koirala
Shahrukh Khan
Mehmood
Muzika Naushad
Jezik Hindi / Urdu
Trajanje 210 min.
Kompanija
Budžet INR 20,000,000
Guddu na Internet Movie Database

Guddu je indijski Bolivud film, đe su glavne uloge pripale Shahrukh Khan, Deepti Naval, Manisha Koirala, Mukesh Khanna i Mehmood.

Sadržaj[uredi - уреди | uredi izvor]

Guddu Bahadur (Shahrukh Khan) je jedino dijete u Bahadur porodici. Dok je njegova majka religiozna, Vikram je ateist i on vjeruje nauci. Guddu je zavolio Salinu djevojku iz škole. Inače važi za najboljeg frajera u školi. U poslijednje vrijeme, često ima problema sa glavoboljom i njegova majka se prisjeća riječi koje joj je rekao vidovnjak, a to je da će njen sin umrijeti mlad, osim ako njegov otac ne bude mjesec dana izgovarao vradžbine i tako ga spasao. Jednoga dana on ide sa svojom đevojkom na izlet i tu doživljavaju nesreću. Imali su udees i đevojka je ostala slijepa. To Guddu ne može oprostiti sebi. Poslije nekog vremena ustanovljuje se da on ima maligni tumor na mozgu. On želi da umre, kako bi svoje oči darovao njoj i tako joj povratio vid. Njegov otac se ne slaže sa njim, već moli doktora iz Amerike da dođe i da ga operiše. Njih dvojica završavaju na sudu.

U sudu, pošto obojica imaju jake argumente, sud poziva njegovu majku, kako bi svojom izjavom ona presudila. Međutim, kako se nikada nije oduprla mužu, a samim tim i njena velika ljubav prema sinu, ona se onesvješćuje u sudnici. Njegov otac doživljava srčani napad, i njega pod hitno vode u bolnicu, a takođe i Guddu je u nesvijesti zbog prevelikih bolova u glavi. Njegova majka se zatvara sama u prostoriji sa boginjinom statuom, i tu se moli bogorodici. Tražeći od nje da joj spasi sina i muža, a ona obećava da neće ništa jesti, kako bi umrla i svoje oči podarila Gudduovoj dragani. Tako i biva.

Uloge[uredi - уреди | uredi izvor]

Eksterni linkovi[uredi - уреди | uredi izvor]