Emmanuelle au 7ème ciel

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Emmanuelle au 7ème ciel
Emmanuelle 7
RežijaFrancis Leroi
ProducentAlain Siritzky
Ami Artzi (izvršni producent)
Menahem Golan (izvršni producent)
Nora Rim (nadzorni producent)
ScenarioFrancis Leroi
Jean-Marc Vasseur
Alain Siritzky
Uloge
MuzikaPierre Bachelet
FotografijaFrançois About
Denis Rouden
MontažaPatrick Cosman
Bruno Zincone
Datum(i) premijere
20. 10. 1993 (1993-10-20)
Trajanje91 min.
Zemlja Francuska
Jezikfrancuski
Kronologija
Prethodi: Sl(ij)edi:
Emmanuelle 6 (1988)

Emmanuelle au 7ème ciel} (sh. Emmanuelle na 7. nebu), ili, u međunarodnoj distribuciji, Emmanuelle 7 je francuski erotski film snimljen 1993. u režiji Francisa Leroija koji predstavlja posljednji kino-film, odnosno posljednji nastavak službene serije erotskih filmova Emmanuelle. U njemu se Sylvia Kristel ponovno pojavljuje u naslovnoj ulozi, ovaj put kao direktorica instituta koji koristi futurističku tehnologiju virtualne stvarnosti kako bi klijentima pomogla da prebrode traume. Radnja prikazuje kako svojoj nekadašnjoj prijateljici (koju tumači Caroline Laurence) kompjuterski generiranim seksualnim fantazijama pomaže da prebrodi traume iz mladosti i obogati vlastiti seksualni život.

Kristel, koju je Emmanuelle prije dvije decenije bila učinila globalnom zvijezdom, se prilično nevoljko vratila seriji, motivirana financijskim problemima uzrokovanim razvodom. U filmu je nastupila u "običnoj" ulozi, odnosno u ni u jednoj erotskoj sceni. Iako su kritičari zapazili određeni trud da se serija "osvježi" tada popularnim motivom virtualne stvarnosti i elemenata science fictiona, u kino-dvoranama je neslavno propao, a što se tumači time da je publika kojoj je bio namijenjen odavno počela tražiti mnogo eksplicitnije i tada već široko dostupne hardcore sadržaje.

Paralelno sa kino-filmom je napravljena serija televizijskih filmova u kojima je Kristel ponovila ulogu, ali je njenu mlađu verziju tumačila venezuelanska glumica Marcella Wallerstein.

Synopsis[uredi | uredi kod]

Uloge[uredi | uredi kod]

Izvori[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]