Datoteka:Sejdo Bajramović.png

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Sejdo_Bajramović.png(190 × 191 piksela, veličina datoteke/fajla: 59 kB, MIME tip: image/png)

Opis[uredi | uredi kod]

Opis

Slika Sejdo Bajramović.

Izvor

Arhiva video galerije Radio-televizija Beograd iz 1991. godine.

Datum

14. decembar 2014. godine.

Autor

Nepoznat

Dozvola

Slika se koristi na Vikipediji u niskoj rezoluciji za ilustraciju članka Sejdo Bajramović, u nedostatku slike pod slobodnom licencom.

Licenca[uredi | uredi kod]

   Ova datoteka zaštićena je autorskim pravima i nije licencirano. Ono ne spada ni u jednu od već postojećih kategorija poštene upotrebe. Međutim, vjeruje se da se upotreba ove datoteke u niskoj rezoluciji u članku Sejdo Bajramović:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna19:23, 14 decembar 2014Minijatura verzije (19:23, 14 decembar 2014)190 × 191 (59 kB)Dardaneli799 (razgovor | doprinos)

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci