Datoteka:Odesa oblast detail map.png

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Odesa_oblast_detail_map.png(287 × 402 piksela, veličina datoteke/fajla: 20 kB, MIME tip: image/png)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Map of Odesa Oblast, Ukraine

Adapted from http://www.un.org/Depts/Cartographic/map/profile/ukraine.pdf


Public domain Ova slika je karta iz izbora proizvoda Kartografskog odjela Ujedinjenih Naroda. Izmijenjene verzije KOUN-ovih karata mogu se koristiti pod uvjetom da se naziv UN-a i referentni broj ne nalaze na izmijenjenoj verziji, ali da je priložen link k izvornoj karti.
Izmijenjene karte UN-a se smatraju javnim vlasništvom. Ova odredba vrijedi u cijelom svijetu.

UN-ove karte su materijal izvornog kôda. Možete ih koristiti za izradu svojih vlastitih karata, te za to ne trebate našu dozvolu. Molimo vas da uzmete u obzir da se naziv "UN" i referentni broj ne smiju nalaziti na nijednoj izmijenjenoj karti. UN-ova karta je dokument UN-a i ne može se mijenjati, iako možete napisati, primjerice, "Zasnovano na UN-ovoj karti broj..." -- Vladimir Bessarabov (kartograf KOUN-a), 13. travnja 2005.

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna19:02, 21 februar 2014Minijatura verzije (19:02, 21 februar 2014)287 × 402 (20 kB)Spiridon Ion CepleanuEdisan, Budzak, Danube border
19:58, 1 august 2005Minijatura verzije (19:58, 1 august 2005)287 × 402 (21 kB)Julien29~commonswikiMap of Odes'ka oblast', Ukraine Adapted from http://www.un.org/Depts/Cartographic/map/profile/ukraine.pdf {{UN map}}

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Metapodaci