Datoteka:Microsoft logo (1987) + slogan (2011).svg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Izvorna datoteka(SVG fajl, nominalno 300 × 79 piksela, veličina fajla: 13 kB)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis
English: Microsoft logo & slogan 2011-2012
Datum
Izvor http://research.microsoft.com/en-us/events/women-in-computing2011/microsoft_university_recruiting_brochure.pdf, page 9
Autor Microsoft
SVG genesis
InfoField
 
Izvorni kôd ove SVG datoteke je valjan.
 
Ova je vektorska slika napravljena programom Inkscape.

Licenciranje

Public domain
Ova slika se sastoji od jednostavnih geometrijskih oblika i/ili teksta. Ne ispunjava minimum originalnosti koji je potreban za zaštitu autorskih prava i zbog toga je u javnom vlasništvu. Iako ne podliježe zaštiti autorskih prava, moguće je da podliježe drugim ograničenjima. Za više informacija pogledajte WP:PD#Fonts and typefaces ili Template talk:PD-textlogo.
Trademarked Ovo djelo sadrži materijal koji može podlijegati zakonima o žigu u jednoj ili više država. Prije korištenja ovog sadržaja, molimo pobrinite se da imate pravo na korištenje prema zakonima koji se primjenjuju u okolnostima vašeg namjeravanog korištenja. Vi ste isključivo odgovorni za osiguravanje nekršenja tuđeg žiga. Pogledajte također i naše opće odricanje od odgovornosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna21:07, 23 oktobar 2013Minijatura verzije (21:07, 23 oktobar 2013)300 × 79 (13 kB)CarniolusUser created page with UploadWizard

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Metapodaci