Datoteka:Logo upmc sorbonne.png

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Logo_upmc_sorbonne.png(400 × 200 piksela, veličina datoteke/fajla: 37 kB, MIME tip: image/png)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis
English: Logo: UPMC Sorbonne
Datum
Izvor http://www.upmc.fr/en/index.html
Autor Université Pierre-et-Marie-Curie

Licenciranje

Public domain
Ova slika se sastoji od jednostavnih geometrijskih oblika i/ili teksta. Ne ispunjava minimum originalnosti koji je potreban za zaštitu autorskih prava i zbog toga je u javnom vlasništvu. Iako ne podliježe zaštiti autorskih prava, moguće je da podliježe drugim ograničenjima. Za više informacija pogledajte WP:PD#Fonts and typefaces ili Template talk:PD-textlogo.
Trademarked Ovo djelo sadrži materijal koji može podlijegati zakonima o žigu u jednoj ili više država. Prije korištenja ovog sadržaja, molimo pobrinite se da imate pravo na korištenje prema zakonima koji se primjenjuju u okolnostima vašeg namjeravanog korištenja. Vi ste isključivo odgovorni za osiguravanje nekršenja tuđeg žiga. Pogledajte također i naše opće odricanje od odgovornosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Opisi

Dodajte objašnjenje u jednom redu što predstavlja ova datoteka

Predmeti pokazani na ovoj datoteci

prikazuje

25 juli 2015

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna14:03, 25 juli 2015Minijatura verzije (14:03, 25 juli 2015)400 × 200 (37 kB)AidepikiwnirotideUser created page with UploadWizard

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Metapodaci