Datoteka:It2017 - OST.jpg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Izvorna datoteka(1.200 × 1.200 piksela, veličina datoteke/fajla: 149 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Опис[uredi | uredi kod]

Sažetak - Сажетак[uredi | uredi kod]

Opis

Omot albuma IT: Original Motion Picture Soundtrack

Izvor

https://www.amazon.co.uk/S-T-Benjamin-Wallfisch/dp/B0752GD3D5

Datum

8. rujna 2017.

Autor

Autorsko pravo: © Watertower Music

Objašnjenje

Ova slika podliježe zaštiti autorskih prava, ali može se koristiti pod uvjetima poštene upotrebe u skladu sa zakonom SAD-a o poštenoj upotrebi zato što:

  1. se radi o slici omota glazbenog albuma u niskoj rezoluciji;
  2. slika ne ograničava prava autora odnosno vlasnika autorskih prava da prodaje albume;
  3. slika se ne može koristiti za proizvodnju ilegalnih kopija albuma;
  4. slika ilustrira temu članka It (film, 2017);
  5. ne postoji zamjenska slika koja se može slobodno koristiti;

Licenciranje[uredi | uredi kod]

   Ova slika predstavlja omot muzičkog albuma ili singla, i autorsko pravo nad njim najvjerojatnije pripada bilo izdavaču albuma bilo umjetniku (umjetnicima) koji su stvorili muziku ili djelo na omotu. Vjeruje se da se korištenje slike omota albuma ili singla u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna12:22, 27 juli 2018Minijatura verzije (12:22, 27 juli 2018)1.200 × 1.200 (149 kB)Edgar Allan Poe (razgovor | doprinos)== Sažetak - Сажетак == {{Infoslika |Opis= Omot albuma ''IT: Original Motion Picture Soundtrack'' |Izvor= https://www.amazon.co.uk/S-T-Benjamin-Wallfisch/dp/B0752GD3D5 |Datum=8. rujna 2017. |Autor= Autorsko pravo: © Watertower Music |Objašnjenje= Ova slika podliježe zaštiti autorskih prava, ali može se koristiti pod uvjetima poštene upotrebe u skladu sa zakonom SAD-a o poštenoj upotrebi zato što: # se radi o slici omota glazbenog albuma u niskoj rezoluciji; # slika ne ogran…

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: