Datoteka:Droste cacao 100gr blikje, foto 02.JPG

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Izvorna datoteka(1.768 × 2.683 piksela, veličina datoteke/fajla: 1,54 MB, MIME tip: image/jpeg)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis Very old product to 1904 design by Jan Misset that is not produced and not sold any more. Note that some tins may look the same, but when looked for carefully there are some slight differences! Photographed at a collector of Droste memorabilia and old tin cans. For more info see tincollectors.nl or email info@tincollectors.nl
Datum
Izvor Vlastito djelo
Autor Designer: Jan Misset
Uploader: Alf van Beem

Licenciranje

Object
Public domain

Autor je umro 1931., tako da je ovo djelo u javnom vlasništvu u zemlji podrijetla i u drugim zemljama s rokom trajanja autorskih prava za života autora plus 80 godina ili manje.


Ovo je djelo u javnom vlasništvu u SAD-u zato jer je objavljeno (ili registrirano pri Uredu za autorska prava Sjedinjenih Američkih Država) prije 1. siječnja 1929.

Fotografija
Creative Commons CC-Zero Ova datoteka je dostupna pod licencom Creative Commons CC0 1.0 Univerzalnom Posvetom Javne Domene.
Osoba koja je učestvovala u radu na ovom dokumentu posvetila je rad javnoj domeni odricanjem od svih svojih prava na taj rad širom svijeta po zakonu o autorskim pravima i svim povezanim zakonskim pravima koja bi imao/imala, u mjeri dopuštenoj zakonom. Možete kopirati, mijenjati, distribuirati i prilagođavati rad, čak i u komercijalne svrhe, bez traženja dopuštenja.

Trademarked Ovo djelo sadrži materijal koji može podlijegati zakonima o žigu u jednoj ili više država. Prije korištenja ovog sadržaja, molimo pobrinite se da imate pravo na korištenje prema zakonima koji se primjenjuju u okolnostima vašeg namjeravanog korištenja. Vi ste isključivo odgovorni za osiguravanje nekršenja tuđeg žiga. Pogledajte također i naše opće odricanje od odgovornosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Opisi

Dodajte objašnjenje u jednom redu što predstavlja ova datoteka

Predmeti pokazani na ovoj datoteci

prikazuje

11 januar 2014

uslikano s Bosanski

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna11:43, 22 januar 2014Minijatura verzije (11:43, 22 januar 2014)1.768 × 2.683 (1,54 MB)Alfvanbeem

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Potpunija globalna upotreba datoteke

Metapodaci