Cuando seas mía

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Cuando seas mía
Režija Fides Velasco
Nastupaju Silvia Navarro
Sergio Basáñez
Anette Michel
Rodrigo Abed
Zemlja porijekla  Meksiko
Broj epizoda 200
Produkcija
Producent(i) Rafael Gutiérrez
Emitiranje
Originalni kanal Canal 13 TV Azteca,
Originalno prikazivanje 20012002

Cuando seas mía je meksička telenovela snimana tokom 2001. i 2002. godine. Predstavlja rimejk kolumbijske telenovele Café, con aroma de mujer iz 1994. godine, a koja je 2007. adaptirana u meksičku telenovelu Destilando amor.

U Hrvatskoj se emitirala na programu Nova TV pod naslovom Kad budeš moja, a u Srbiji na lokalnim televizijama pod naslovom Kada budeš moja.

Sinopsis[uredi - уреди | uredi izvor]

Paloma je mlada beračica kafe velikih ambicija i zato marljivo uči i radi. Još uvek ima šarmantnu nevinost i tiho sanjari o danu kada će se ostvariti njena ljubavna priča sa idealnim muškarcem iz mašte. Smrt gospodina Lorenza Sančeza - velikog gospodara kafe - okuplja sve njegove naslednike na plantaži Kazabalnka. Paloma ih gleda kako dolaze; primetivši Dijega Paloma biva toliko očarana njime da i ne shvata da je njena dugo željena ljubavna priča upravo počela. Dijego je unuk gospodina Lorenza koji jedva čeka da završi studije u inostranstvu i da se zauvek vrati na plantažu Kazablanke, mesto koje je najviše voleo. To je njegov jedini san s obzirom da mu je ljubav bila zabranjena. Svojim kvalitetama, Dijego uspeva naći idealnu ženu, i tako razočara sve. Sudbina se upleće i spaja Palomu i Dijega. Oni se upoznaju i shvataju da su našli ljubav koju su tako dugo tražili ...

Uloge[uredi - уреди | uredi izvor]

Glumci Likovi
Silvia Navaro Teresa "Paloma" Suarez/Elena Olivares
Serhio Basanez Dijego Sančez Serano
Ilijana Foks Dijana Sančez Serano
Serhio Bustamante Huan Francisko Sančez
Luis Felipe Tovar Migel
Marta Kristina Berenise
Alehandro Lukini Džeremi
Klaudija Soberon Lusero

Eksterni linkovi[uredi - уреди | uredi izvor]