Chuck

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Za ostala značenja, vidi Chuck (razvrstavanje).
Chuck
KreatorJosh Schwartz
Chris Fedak
NastupajuZachary Levi
Yvonne Strahovski
Joshua Gomez
Ryan McPartlin
Mark Christopher Lawrence
Julia Ling
Vik Sahay
Scott Krinsky
gosti: Sarah Lancaster
i Adam Baldwin
Zemlja porijekla SAD
Broj sezona5
Broj epizoda91
Produkcija
Izvršni producent(i)Josh Schwartz
McG
Trajanje42:30 min. (bez reklama)
Producentska kompanija/eCollege Hill Pictures
Wonderland Sound and Vision
Warner Bros. Television
Emitiranje
Originalni kanalNBC
Format slike480i (SDTV),
1080i (HDTV)
Originalno prikazivanje24. 9. 2007. – 27. 1. 2012.
Eksterni linkovi
Službene stranice

Chuck je američka akciono-humoristička TV serija. Serija je o "običnom pametnom delku" koj dobije email od bivšeg prjatelja Bryce-a koji radi u CIA; porukja koju Chuck otvori drži sve tajne američkih obavještajnih agencija.[1][2]

Zaplet[uredi | uredi kod]

Chuck, mladić u dvadesetim godinama života, radi u prodavnici elektronike Buy More za svojim najboljim prijateljom Morganom Grimesom. Chuck živi sa sestrom Ellie i njenim vjerenikom Devon "Captain Awesome". Na Chuckom rođendanu sestra mu napravi veliko slavlje i pozove djevojke da ih Chuck upozna. Poslije na isti dan Chuck otvori email od bivseg kolege iz Standforda (koji je poginuo kad je poslo email). Kad Chuck otvori email sve tajne američkih obavještajnih agencija se downloadiraju u njegov mozak. Nakon toga vlada posalje agente Johna Caseya (Adam Baldwin) [[[Nacionalna Sigurnosna Agencija|NSA]]] i Sarah Walker (Yvonne Strahovski) da vrate informacije.

Kada saznaju da nije kompjuter nego Chuckov mozak primio informacije, prisiljeni su čuvati Chucka od neprijatelja. Casey uzme apartman blizu Chucka i počinje pod krinkom raditi s Chuckom u Buy More. Sarah uzima posao u zalogajnici Weinerlicious, a kasnije ufirmi Orange Orange. Chuck i Sarah moraju glumiti ljubavnu vezu ispred Chuckovih prijatalja i porodice.

Chuck se teško navikava na svoj špijunski zivot. Veoma mu je teško stalno lagati sestri i prijateljima, ali ne smije reći istinu, jer bi im ugrozio živote.

Kako radnja napreduje, otkrije se da je Bryce ziv još uvijek živ i da u stvari nastoji zaštiti informacije od "loših" obavještajaca iz organizacije pod nazivom Fulcrum. Bryce se predaje CIA i dobije novi zadatak da trazi Fulcrum. Sa Bryceovom posetom Chuck sazna da su Bryce i Sarah bili u vezi, te postaje ljubomoran.

Epizode[uredi | uredi kod]

Glavni članak: Popis epizoda Chuck

Izvori[uredi | uredi kod]

Eksterni linkovi[uredi | uredi kod]