Black Star (miris)

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Black star je parfem od Avril Lavigne namijenjen za tinejdžere. Parfem je izdan u bočicama od 15 ml, 30 ml, 50 ml i 100 ml, u obliku gela za tuširanje, losiona za tijelo i dezodoransa.[1] Mali gel za tuširanje dolazi isključljivo sa Black Star poklonom u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u njemačkom/nizozemskom izdanju uz poklon dolazi i 50 ml losiona za tijelo.

O parfemu[uredi - уреди | uredi izvor]

Parfem je bio najavljen putem Avriline službene web stranice 7. ožujka 2009.[2] Parfem sadrži dijelove ružičastog hibiskusa, crne šljive i tamne čokolade.[3] Objavljen je u nekoliko europskih zemalja, uključujući Nizozemsku, Njemačku, Belgiju, Francusku, Italiju, Finsku, Veliku Britaniju i Dansku. Black Star je u SAD-u pušten u prodaju 15. kolovoza, isključivo u Kohl'su.[4] Black Star je objavljen u Kanadi, u trgovini Drug Mart.[5] Objavljen je i u Australiji, a može se kupiti u Myeru.

Pjesma[uredi - уреди | uredi izvor]

Lavigne je napisala pjesmu za reklamu za parfem, tijekom zaustavlja na azijski dijelu njezine turneje The Best Damn Tour. Trebala je biti samo kratka pjesma na temu parfema. Rolling Stone opisuje pjesmu kao "jednu od Avrilinih najambicioznijih pjesma, lijepa uspavanka koja se okreće oko Coldplayovih klavira i gitara".[6] Lavigne je izjavila kako razmišlja da objavi pjesmu kao singl.[7]

Izvori[uredi - уреди | uredi izvor]

Vanjske veze[uredi - уреди | uredi izvor]