Šablon:Screenshot-Internet

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
   Ova slika prikazuje screenshot (snimak) ekrana web stranice i podliježe zaštiti autorskim pravima. Navedena prava najvjerojatnije pripadaju vlasniku stranice. Vjeruje se da se korištenje ograničenog broja snimaka ekrana u niskoj rezoluciji:
  • u svrhu ilustriranja stranice ili kritičkog komentara o stranici ili njezinom sadržaju
  • kada ne postoji slobodan ekvivalent ili isti ne bi poslužio u istu svrhu
  • na Wikipediji, koja se nalazi na serverima u Sjedinjenim Državama od strane neprofitne Zaklade Wikimedia

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Navedeni snimak može sadržavati i prikaz loga ili znaka određene kompanije, što ne povlači podršku organizaciji od strane bilo Wikipedije, bilo Zaklade Wikimedia, niti znači/zahtjeva podršku Wikipedije ili Zaklade Wikimedia od strane te organizacije.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.