Trnavčevići u Divljini

Izvor: Wikipedia
Trnavčevići u Divljini
Autor Arlene Klasky,Gábor Csupó,Steve Pepoon,David Silverman,Stephen Sustarsic
Razvoj 1. septembra 1998.11. juna 2004.
Broj epizoda 92
Broj sezona 5

'Trnavčevići u Divljini' ( engl. The Wild Thornberrys) je američka animarna serija. Prvi put je prikazana na Nikeloldenu 1. rujna 1998. godine. Posljednji put je prikazana 11. lipnja 2004. godine. U Srbiji je prikazana na televiziji ​​B92, 2009. godine.

Likovi[uredi - уреди]

'Eliza Trnavčević' je djevojčica koja mnogo voli životinje i uz to je dobila moć da priča s njima. Ona se stalno prevozi u kombiju i pravi razne nestašluke.

'Darwin' je smiješni orangutan i Elizin najbolji drug. Zajedno su u svakoj avanturi osim kada se posvađaju.

'Doni' je dječak iz džungle koji nosi samo kratke hlače s crnim prugama. Njega su našli kada su tražili gorile. Stalno trči i skače po svemu.

'Debi Trnavčević' je Elizin sestra koja se pravi važna. Ona uopće ne voli Elizu osim kada joj je potrebna. Ona ima dnevnik u kome svašta piše.   'Nigel Trnavčević' je Debin i Elizin otac.Ima narančastu kosu i brkove. On je voditelj emisije Životinjski svijet Nigela Trnavčevića. To je njegova emisija o životinjama.

'Marijana Trnavčević' je Nigel žena odnosno Elizin i Debin majka. Ona snima Najdželovu emisiju. Kada Eliza napravi problem ona stalno govori da će ići kući u Srbiju.