Razgovor s korisnikom:Adagio Cantabile

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Pozdrav, Adagio Cantabile! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

--Igor Windsor (razgovor) 19:11, 7 april-травањ 2014 (CEST)

Arheologija i umetnost[uredi kod]

Mislim da ćeš otkriti da je dosta toga tu, ali i da mnogo više nedostaje :) Ja sam se hteo baciti na grčke vaze (jedan veliki članak općenito, pa onda stilovi - protogeometrijski, geometrijski, crvenofiguralni itd., znaš već, pa pojedine vaze...), ali onda me je uhvatilo da obradim antičku komediju, pa dok ne završim tu tematiku, neću se laćati druge ozbiljnije celine. Ali završiću valjda uskoro i s tom komedijom :) --Igor Windsor (razgovor) 19:47, 7 april-травањ 2014 (CEST)

Jean Baudrillard‎[uredi kod]

Oprosti, slučajno sam pritisnuo tipku "vrati" na ovaj članak. Pa sam onda, dakako, vratio na tvoju verziju. Samo ignoriši, pls. :/ --Igor Windsor (razgovor) 01:23, 18 april-травањ 2014 (CEST)

Grčki[uredi kod]

Je li to bilo obaveštenje o tome šta ti nameravaš (u kojem slučaju: samo napred! ) ili pak narudžba od mene (što će, bojim se, ipak malo pričekati...)? No u pravi si, zapravo bi trebalo da postoji jedan opšti članak o grčkom, pa onda posebni članci, počev od mikenskog grčkog zaključno s novogrčkim. A dobro, ne mogu ništa obećati za blisku budućnost, ali nikad se ne zna... ;) --Igor Windsor (razgovor) 22:07, 22 april-травањ 2014 (CEST)

Nevjerojatno sam se obradovao kada sam vidio tko je iza ovog nadimka :) Glad to see you, my friend :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 00:03, 8 januar-сијечањ 2015 (CET)

Joj, hvala ti, od srca! :) Dakako, posao nije ni približno gotov, odradio sam tek jedan manji dio i nadam se da sam, eto, nekome pomogao u cijeloj toj priči. Kako znam reći - ako je barem jedna osoba nešto naučila iz mojih doprinosa, ja ću biti najsretniji urednik Wikipedije na svijetu :) Dugo se nismo čuli, a ovo možda i nije najprikladnije mjesto za catching-up, no volio bih ti se pohvaliti, a vjerujem da se budeš sjetio zašto, da sam nedavno napisao svoju prvu skladbu, jednostavan zadatak u 6/8 mjeri što sam imao za domaći rad, ali je profesorica bila ugodno iznenađena. Ništa posebno, još sam početnik na klaviru, ali rekla je da nije baš susrela da netko u tako ranoj fazi učenja svemu posveti određeni trud pa je, eto, moj "Šah" prošao skroz dobro :) J'espere te verrai plus, non? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 01:22, 8 januar-сијечањ 2015 (CET)