Razgovor:Pakao

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Pakao.
Rad na člancima


Nedostaje neutralan pristup pisanja o paklu[uredi kod]

Treba da se daju različite eshatološke perspektive o paklu: tradicionalna, univerzalizam, teorija anihilacije, itd. Ovako kako sada izgleda, članak je previše polemičan i daje samo jednu usku heremeneutiku pakla. Nedaje se dovoljno informacije o razlozima za tradicionalno tumačenje, nego samo se daju razlozi za netradicionalno tumačenje. Theophil789 21:04, 30 srpanj-јул 2011 (CEST)

Tekst o paklu, ovakav kakav je sad, pisan je samo sa jedne tačke gledišta. Informativno je vrlo siromašan; tvrdnje nisu potkrepljene... neozbiljan je. S obzirom na to, čini se da je svrha članka ne da pruži razne informacije, gledišta i studije o paklu, već da svojom isključivošću nametne samo jedan pogled i to pod paravanom objektivnosti ove otvorene enciklopedije (wikipedije).

Čudan je i sam završetak teksta: Na taj način je zatamnjeno prvobitno značenje reči iz izvornog jezika. Koje je prvobitno značenje reči gehena, hades i šeol ovaj tekst ne daje ni nagoveštaj. Tekst je "napravio" problem, a nije ga rešio. Kefalos 22:17, 8 avgust-коловоз 2011 (CEST)