Popis natjecatelja America's Next Top Model

Izvor: Wikipedia

Natjecatelji[uredi - уреди]

Adrianne Curry,
pobjednica ANTM, Ciklus 1
Camille McDonald,
ANTM, Ciklus 2


Kim Stolz,
ANTM, Ciklus 5
Nicole Linkletter,
winner of ANTM, Ciklus 5[1]
CariDee English,
pobjednica ANTM, Ciklus 7[2]
Whitney Cunningham,
ANTM, Ciklus 8
Jaslene Gonzalez,
pobjednica ANTM, Ciklus 8[3]
Chantal Jones,
ANTM, Ciklus 9[4]
Saleisha Stowers,
pobjednica ANTM, Ciklus 9[5]
Katarzyna Dolinska,
ANTM, Ciklus 10[6]
Isis King,
ANTM, Ciklus 11
Analeigh Tipton,
ANTM, Ciklus 11[4]
McKey Sullivan,
winner of ANTM, Ciklus 11
Allison Harvard,
ANTM, Ciklus 12
     Sudionici su sudjelovali u Modelville, spin-off emisiji ANTM koja je tražila novu govornicu za Carol's Daughter. U njoj je pobijedila Dominique Reighard, a Renee Alway bila finalistica.
Ime Dob[1] Rodni grad Ciklus Mjesto na ljestvici
Tessa Carlson 19 Chicago, IL Ciklus 1 10.
Katie Cleary 21 Glenview, IL Ciklus 1 9.
Nicole Panattoni 22 Rancho Murieta, CA Ciklus 1 8.
Ebony Haith 24 Harlem, NY Ciklus 1 7.
Giselle Samson 18 Corona, CA Ciklus 1 6.
Kesse Wallace 21 North Little Rock, AR Ciklus 1 5.
Robynne "Robin" Manning 26 Memphis, TN Ciklus 1 4.
Sewell, ElyseElyse Sewell 20 Albuquerque, NM Ciklus 1 3.
Stewart, ShannonShannon Stewart 18 Franklin, OH Ciklus 1 finalistica
Curry, AdrianneAdrianne Curry 20 Joliet, IL Ciklus 1 pobjednica
Anna Bradfield 24 LaGrange, GA Ciklus 2 12.
Bethany Harrison 22 Houston, TX Ciklus 2 11.
Heather Blumberg 18 Moreno Valley, CA Ciklus 2 10.
Jenascia Chakos 21 Burien, WA Ciklus 2 9.
Xiomara Frans 25 Morganville, NJ Ciklus 2 8.
Catie Anderson 18 Willmar, MN Ciklus 2 7.
Sara Racey-Tabrizi 22 Seattle, WA Ciklus 2 6.
Camille McDonald 25 Mamaroneck, NY Ciklus 2 5.
April Wilkner 23 Miami Beach, FL Ciklus 2 4.
Shandi Sullivan 21 Kansas City, MO Ciklus 2 3.
Scelba-Shorte, MercedesMercedes Scelba-Shorte 21 Valencia, CA Ciklus 2 finalistica
House, YoannaYoanna House 23 Jacksonville, FL Ciklus 2 pobjednica
Magdalena Rivas 24 Worcester, MA Ciklus 3 14.
Leah Darrow 24 Oklahoma City, OK Ciklus 3 13.
Julie Titus 20 Kent, WA Ciklus 3 12.
Laura "Kristi" Grommet 20 St. Louis, MO Ciklus 3 11.
Jennipher Frost 22 Pocatello, ID Ciklus 3 10.
Kelle Jacob 20 New York City, NY Ciklus 3 9.
Cassie Grisham 19 Norman, OK Ciklus 3 8.
Jones, ToccaraToccara Jones 23 Dayton, OH Ciklus 3 7.
Nicole Borud 21 Minot, ND Ciklus 3 6.
Norelle Van Herk 20 Newport Beach, CA Ciklus 3 5.
Ann Markley 21 Erie, PA Ciklus 3 4.
Swafford, AmandaAmanda Swafford 25 Hendersonville, NC Ciklus 3 3.
Camara "Yaya" DaCosta 21 Harlem, NY Ciklus 3 finalistica
Pigford, EvaEva Pigford 20 Los Angeles, CA Ciklus 3 pobjednica
Brita Petersons 25 La Cañada Flintridge, CA Ciklus 4 14.
Sarah Dankleman 20 Baltimore, MD Ciklus 4 13.
Brandy Rusher 19 Houston, TX Ciklus 4 12.
Noelle Staggers 20 Reno, NV Ciklus 4 11.
Lluviana "Lluvy" Gomez 21 Modesto, CA Ciklus 4 10.
Rebecca Epley 22 Stillwater, MN Ciklus 4 8/9.
Tiffany Richardson 21 Miami, FL Ciklus 4 8/9.
Tatiana Dante 18 Maui, HI Ciklus 4 7.
Michelle Deighton 19 Terre Haute, IN Ciklus 4 6.
Christina Murphy 24 Tallahassee, FL Ciklus 4 5.
Brittany Brower 22 Tallahassee, FL Ciklus 4 4.
Keenyah Hill 19 Compton, CA Ciklus 4 3.
Rondot, KahlenKahlen Rondot 21 Broken Arrow, OK Ciklus 4 finalistica
Mora, NaimaNaima Mora 20 Detroit, MI Ciklus 4 pobjednica
Ashley Black 22 Fort Lauderdale, FL Ciklus 5 13.
Ebony Taylor 18 Sylmar, CA Ciklus 5 12.
Whitehead, CassandraCassandra Whitehead 19 Houston, TX Ciklus 5 11. (odustala)
Sarah Rhoades 18 Boonville, MO Ciklus 5 10.
Diane Hernández 23 Orlando, FL Ciklus 5 9.
Coryn Woitel 19 Minneapolis, MN Ciklus 5 8.
Kyle Kavanagh 19 Dexter, MI Ciklus 5 7.
D'Amato, LisaLisa D'Amato 24 Los Angeles, CA Ciklus 5 6.
Kimberly "Kim" Stolz 21 New York City, NY Ciklus 5 5.
Jayla Rubinelli 20 Tucson, AZ Ciklus 5 4.
Brittany "Bre" Scullark 20 Harlem, NY Ciklus 5 3.
Erika "Nik" Pace 21 Atlanta, GA Ciklus 5 finalistica
Linkletter, NicoleNicole Linkletter 20 Grand Forks, ND Ciklus 5 pobjednica
Katherine "Kathy" Hoxit 20 Brevard, NC Ciklus 6 13.
Wendy Wiltz 22 New Orleans, LA Ciklus 6 12.
Kari Schmidt 18 Brookings, SD Ciklus 6 11.
Gina Choe 21 Odessa, FL Ciklus 6 10.
Mollie Sue Steenis-Gondi 25 Tampa, FL Ciklus 6 9.
Alejandra "Leslie" Mancia 18 Higley, AZ Ciklus 6 8.
Brooke Staricha 21 Corpus Christi, TX Ciklus 6 7.
Nnenna Agba 24 Houston, TX Ciklus 6 6.
Furonda Brasfield 24 Stuttgart, AR Ciklus 6 5.
Sara Albert 22 Davis, CA Ciklus 6 4.
Jade Cole 26 New York City, NY Ciklus 6 3.
Dodds, JoanieJoanie Dodds 24 Beaver Falls, PA Ciklus 6 finalistica
Evans, DanielleDanielle Evans 20 Little Rock, AR Ciklus 6 pobjednica
Christian Evans 19 Columbia, SC Ciklus 7 13.
Megan Morris 22 San Francisco, CA Ciklus 7 12.
Monique Calhoun 19 Chicago, IL Ciklus 7 11.
Megan "Megg" Morales 18 Los Angeles, CA Ciklus 7 10.
Alexandra Jayne "A.J." Stewart 20 Sacramento, CA Ciklus 7 9.
Brooke Miller 18 Keller, TX Ciklus 7 8.
Anchal Joseph 19 Homestead, FL Ciklus 7 7.
Jaeda Young 18 Parkersburg, IA Ciklus 7 6.
Michelle Babin 18 Anaheim, CA Ciklus 7 5.
Amanda Babin 18 Anaheim, CA Ciklus 7 4.
Washington, EugenaEugena Washington 21 Palmdale, CA Ciklus 7 3.
Melissa Rose "Melrose" Bickerstaff 23 San Francisco, CA Ciklus 7 finalistica
English, CariDeeCariDee English 21 Fargo, ND Ciklus 7 pobjednica
Kathleen DuJour 20 Brooklyn, NY Ciklus 8 13.
Samantha Francis 19 Pinson, AL Ciklus 8 12.
Cassandra Watson 24 Seattle, WA Ciklus 8 11.
Felicia Provost 19 Houston, TX Ciklus 8 10.
Diana Zalewski 21 Garfield, NJ Ciklus 8 9.
Sarah VonderHaar 20 Lake Zurich, IL Ciklus 8 8.
Whitney Cunningham 21 West Palm Beach, FL Ciklus 8 7.
Jael Strauss 22 Detroit, MI Ciklus 8 6.
Brittany Hatch 21 Savannah, GA Ciklus 8 5.
Dionne Walters 20 Montgomery, AL Ciklus 8 4.
Alway, ReneeRenee Alway 20 Maui, HI Ciklus 8 3.
Galkina, Natalia "Natasha"Natalia "Natasha" Galkina 21 Dallas, TX1 Ciklus 8 finalistica
Gonzalez, JasleneJaslene Gonzalez 20 Chicago, IL Ciklus 8 pobjednica
Lyudmila "Mila" Bouzinova 20 Boston, MA Ciklus 9 13.
Kimberly Leemans 20 Ocala, FL Ciklus 9 12.
Victoria Marshman 20 New Haven, CT Ciklus 9 11.
Janet Mills 22 Bainbridge, GA Ciklus 9 10.
Ebony Morgan 20 Chicago, IL Ciklus 9 9. (odustala)
Sarah Hartshorne 20 Heath, MA Ciklus 9 8.
Ambreal Williams 19 Dallas, TX Ciklus 9 7.
Lisa Jackson 20 Jersey City, NJ Ciklus 9 6.
Kuzmich, HeatherHeather Kuzmich 21 Valparaiso, IN Ciklus 9 5.
Bianca Golden 18 Queens, NY Ciklus 9 4.
Jenah Doucette 18 Farmington, CT Ciklus 9 3.
Heather "Chantal" Jones 19 Austin, TX Ciklus 9 finalistica
Stowers, SaleishaSaleisha Stowers 21 Los Angeles, CA Ciklus 9 pobjednica
Kimberly Rydzewski 20 Worcester, MA Ciklus 10 14. (odustala)
Atalya Slater 18 Brooklyn, NY Ciklus 10 13.
Allison Kuehn 19 Waunakee, WI Ciklus 10 12.
Amy "Amis" Jenkins 20 Bartlesville, OK Ciklus 10 11.
Marvita Washington 23 San Francisco, CA Ciklus 10 10.
Aimee Wright 18 Spanaway, WA Ciklus 10 9.
Claire-Aimee "Claire" Unabia 24 New York City, NY Ciklus 10 8.
Stacy Ann Fequiere 22 Miami, FL Ciklus 10 7.
Lauren Utter 22 Brooklyn, NY Ciklus 10 6.
Katarzyna Dolinska 22 Roslyn, NY Ciklus 10 5.
Reighard, DominiqueDominique Reighard 23 Columbus, OH Ciklus 10 4.
Siad, FatimaFatima Siad 22 Boston, MA2 Ciklus 10 3.
Kop, AnyaAnya Kop 18 Honolulu, HI Ciklus 10 finalistica
Thompson, WhitneyWhitney Thompson 20 Atlantic Beach, FL Ciklus 10 pobjednica
Brittney "ShaRaun" Brown 18 Chicago, IL Ciklus 11 14.
Nikeysha Clarke 19 Bronx, NY Ciklus 11 13.
Brittany Rubalcaba 19 Henderson, NV Ciklus 11 12.
Hannah White 19 Fairbanks, AK Ciklus 11 11.
King, IsisIsis King 22 Prince George's County, MD Ciklus 11 10.
Clark Gilmer 19 Pawleys Island, SC Ciklus 11 9.
Lauren Brie Harding 20 Charlottesville, VA Ciklus 11 8.
Joslyn Pennywell 23 Lucky, LA Ciklus 11 7.
Sheena Satana 21 Harlem, NY Ciklus 11 6.
Elina Ivanova 18 Seattle, WA3 Ciklus 11 5.
Marjorie Conrad 19 San Francisco, CA4 Ciklus 11 4.
Tipton, AnaleighAnaleigh Tipton 19 Sacramento, CA Ciklus 11 3.
Potter, SamanthaSamantha Potter 18 Woodland Hills, CA Ciklus 11 finalistica
Brittany "McKey" Sullivan 19 Lake Forest, IL Ciklus 11 pobjednica
Kelly "Isabella" Falk 19 Barboursville, VA Ciklus 12 13.
Jessica Santiago 18 Bradenton, FL Ciklus 12 12.
Nijah Harris 18 Rancho Cucamonga, CA Ciklus 12 11.
Kortnie Coles 24 Houston, TX Ciklus 12 10.
Sandra Nyanchoka 19 Rockville, MD5 Ciklus 12 9.
Tahlia Brookins 18 Phoenix, AZ Ciklus 12 8.
Lauren "London" Levi-Nance 18 Arlington, TX Ciklus 12 7.
Natalie Pack 19 Palos Verdes, CA Ciklus 12 6.
Felicia "Fo" Porter 19 Albuquerque, NM Ciklus 12 5.
Ammerman, CeliaCelia Ammerman 25 Cynthiana, KY Ciklus 12 4.
Aminat Ayinde 21 Union, NJ Ciklus 12 3.
Harvard, AllisonAllison Harvard 20 New Orleans, LA Ciklus 12 finalistica
Anderson, TeyonaTeyona Anderson 20 Woodstown, NJ Ciklus 12 pobjednica
Lisa Ramos 19 Queens, NY Ciklus 13 14.
Rachel Echelberger 18 Woodland, CA Ciklus 13 13.
Courtney Davies 22 Plantation, FL Ciklus 13 12.
Lulu Braithwaite 19 Brooklyn, NY Ciklus 13 11.
Bianca Richardson 21 Columbia, SC Ciklus 13 10.
Ashley Howard 22 Chicago, IL Ciklus 13 9.
Kara Vincent 19 Fort Wayne, IN Ciklus 13 8.
Ashley "Rae" Weisz 21 Rochester, MN Ciklus 13 7.
Brittany Markert 21 Livermore, CA Ciklus 13 6.
Sundai Love 18 Bakersfield, CA Ciklus 13 5.
Jennifer An 23 Philadelphia, PA Ciklus 13 3rd/4.
Erin Wagner 18 Spring Grove, IL Ciklus 13 3rd/4.
Kirkpatrick, LauraLaura Kirkpatrick 19 Stanford, KY Ciklus 13 finalistica
Fox, NicoleNicole Fox 18 Louisville, CO Ciklus 13 pobjednica
Gabrielle Kniery 18 St. Louis, MO Ciklus 14 13.
Naduah Rugley 22 San Diego, CA Ciklus 14 12.
Ren Vokes 22 Grand Prairie, TX Ciklus 14 11.
Simone Lewis 19 Lenexa, KS Ciklus 14 10.
Tatianna Kern 21 ʻEwa Beach, HI Ciklus 14 9.
Brenda Arens 23 Houston, TX Ciklus 14 8.
Anslee Payne-Franklin 23 Dacula, GA Ciklus 14 7.
Alasia Ballard 18 Marietta, GA Ciklus 14 6.
Jessica Serfaty 18 Conway, AR Ciklus 14 5.
Angelea Preston 23 Buffalo, NY Ciklus 14 3rd/4.
Alexandra Underwood 21 Kerrville, TX Ciklus 14 3rd/4.
Hein, RainaRaina Hein 22 Minnetonka, MN Ciklus 14 finalistica
White, KristaKrista White 25 Pine Bluff, AR Ciklus 14 pobjednica
Anamaria Mirdita 19 Queens, New York Ciklus 15 14.
Terra White 24 Arlington, Texas Ciklus 15 13.
Sara Blackamore 21 Menifee, California Ciklus 15 12.
Rhianna Atwood 20 San Diego, California Ciklus 15 11.
Alexia "Lexie" Tomchek 18 Geneva, Illinois Ciklus 15 10.
Kacey Leggett 20 Palmdale, California Ciklus 15 9.
Kendal Brown 23 Northport, Alabama Ciklus 15 8.
Jane Randall 19 Baltimore, Maryland Ciklus 15
Ann Ward 19 Dallas, Texas Ciklus 15
Christin "Chris" White 20 Arlington, Texas Ciklus 15
Lyzbeth "Liz" Williams 21 Arlington, Texas Ciklus 15
Chelsey Hersley 22 Boise, Idaho Ciklus 15
Esther Petrack 18 Boston, Massachusetts Ciklus 15
Kayla Ferell 19 Rockford, Illinois Ciklus 15

1 Rodom iz Rusije.
2 Rodom iz Somalije.
3 Rodom iz Ukrajine.
4 Rodom iz Francuske.
5 Rodom iz Kenije.

Izvori[uredi - уреди]

  1. Fotografija Rodney Ray
  2. Photo By Mike Kortoci
  3. Photo by Kevin Sinclair
  4. 4.0 4.1 fotografija Robert Dehay
  5. http://lukeisback.com
  6. fotografija G.L. Wood

V. također[uredi - уреди]