Popis epizoda Chuck

Izvor: Wikipedia

Serija[uredi - уреди]

Ime epizoda pocinju sa "Chuck Versus...", kao primer: "Chuck Versus the Intersect".

Season Episodes Originally aired U.S. viewers
in millions
DVD release date Blu-ray release date
Region 1 Region 2
1 13 2007 – 2008 8.68[1][1] September 16, 2008[2] August 18, 2008[3] November 11, 2008[4]
2 22 2008 – 2009 7.36[5] TBA TBA TBA


Sezona 1: 2007-2008[uredi - уреди]

Sezona prva je emitovana Septembra 24, 2007 i Januara 24, 2008. Bile je kratka sezona za 13 epizoda zbogWriters' Strike, Upoznali smo zvanog Chuck po kojem se vodi emisija, Chuck Bartowski (Zachary Levi), koji mora da se navikne civota sto njije izabrao. Mora da se navikne da zivi ka spijun i da nastavi zivot kao radnik technologicnog tima ( "Nerd Herd") u Buy More prodavnici(imitacijaBest Buy).[6] Kako je postao naj bitlniji aset americi njgovi [CIA]i [NSA] strazari , Sarah Walker (Yvonne Strahovski), i NSA agent John Casey (Adam Baldwin), stalnog anapomenjuju da nemoze da otkrije svoj tajni zivot sestri Ellie (Sarah Lancaster), ni najboljem prijatelju Morgan Grimes (Joshua Gomez).

Ostali: Ellie decko Devon "Captain Awesome" Woodcomb (Ryan McPartlin), Prijatelj sa fakulteta Bryce Larkin (Matthew Bomer), Director of National Intelligence General Diane Beckman (Bonita Friedericy), CIA Director Langston Graham (Tony Todd), i Buy More radnici Michael "Big Mike" Tucker (Mark Christopher Lawrence), Lester Patel (Vik Sahay), Jeff Barnes (Scott Krinsky), Anna Wu (Julia Ling) i Harry Tang (C. S. Lee).



Top Caption Goes Here
Epizoda Pisci Direkor o cemu
Chuck vs the Intersect Josh Schwartz & Chris Fedak McG Chuck dobije email Bryce Larkin (Matthew Bomer), bivski prijatalj sa fakulteta Standford koji je izdo ggenciju CIA . U emailu su sve tajne vlade sto je Bryce ukrao sa komjutera snani Intersect. Nakon toga sve te tajne su downloadirane u Chuckov mozak. Kada pronadju da su te tajne poslate Chucku , CIA i NSA posalju agente Sarah Walker John Casey da povrate te informacije.


Chuck Versus the Helicopter Josh Schwartz & Chris Fedak Robert Duncan McNeill Kada doktor koji moze da spasi Chucka je ubijen, Casey and Sarah pokrenu jedno protiv trugo. U pocetku Chuck veruje da je Sarah ubila doktora i to postane problematicno zato sto Chuck i Sarah imaju veceru ko Chuckove sestre. Posle saznaju da je doktor se sakrijo i kidnapuje Sarah da mu kaze gde je Intersect da bih prodao te tajne. Chuck je pronadje i nadje se u frki i mora da spusti helikopter.


Chuck Versus the Tango Matthew Miller Jason Ensler Kroz Intersect,sto je u chuckovom mozgu Chuck Sarah i Casey moraju da pronadju "La Ciudad" opasni diler, faca neznana, koji ce biti u auksion arta. Chuck i Sarah odu na festu da bih uhvatili La Ciudad. Casey i Sarah se prevare i misle da je jedan covek La Ciudad ali je ustvariMI6 agent, Chuck se nadje u tango plesu sa atraktivnom Latinsko zenom, Malena (Lorena Bernal), koja je ustvari La Ciudad.
Chuck Versus the Wookiee Allison Adler Allan Kroeker Chuck i tim Bartowski moraju da ukradu dijamat od teroristicke osobe.Dalje kompikuje situaciju Carina (Mini Anden), DEA agentod Sarah prijateljica, koja proba da pomogne na svoj nacin.


Chuck Versus the Sizzling Shrimp Scott Rosenbaum David Solomon Kada Chuck upropasti misiju od kineskog spijuna, Mei-Ling Cho, (Gwendoline Yeo) sto hoce da zacuv njenog brata, Sarah i Casey nece da mu pomgnu da ispravi gresku. Ali spijunka moli i threaten Chuck da joj pomogne. u isto vreme, Morgan u velikoj dilemi kad Buy More menager Big Mike instituje trku ko najvise proda. Chuck se veoma razocara kada nemoze sestri da kaze o svom novom zivotu.


Chuck Versus the Sandworm Phil Klemmer Robert Duncan McNeill Chuck se nadje sa agentom Laszlo (Jonathan Sadowski) koji je veoma pametan i opasan. Chuck odlicu da mo pomogne.Posle Skonta da Lazlo hoce da upropasti vladu. Chuck pomogne Sarah i Casey da nadju Laszlo ali promasi interview za asiatant menager poziciju u Buy More. Morgan se oseca da Chuck ga izbegava i njihovo prijataljstvo. Pomire se i noseSandworm kostum ( Dune novels) na Halloween parti.


Chuck Versus the Alma Mater Anne Cofell Saunders Patrick Norris Chuck mora da se vrati u Stanford Univerzitet, njegov Alma Mater odakle je izbacen da pomogne bivsem profesoru, who, koji je spijun takodje being. Iztrazen je zboj diska sto ima velike tajne. Kroz proslos Chuck mora da pronadje te tajne i u procesu nauci nesto novo o svom zivotu. Chuck pronadje istinu o svom prijatelju Bryce Larkin i zasto je Bryce pomogo da izbeace Chuck iz Stanford. Morgan ima problema sa novim astant menager u Buy More.
Chuck Versus the Truth Allison Adler Robert Duncan McNeill Chuck ima problema sa laznom ljubavi(sa Sarah) i sa pravoj ljubavi kada upozna Lou (Rachel Bilson), koja simpatise Chuck. Na droguj stani, Chuckova veza sa Sarah postane ozbiljnija kada izadju sa Ellie i Devon i probaju da objasne svoj seksualni zivot. U isto vreme, specialista otrova (Kevin Weisman) proba da nadze nuclearne codove kroz a "truth" otrov da bih pronasao odgovore. Kroz taj Truth otrov Chuck pronadje puno o Sarah i Casey.


Chuck Versus the Imported Hard Salami Scott Rosenbaum & Matthew Miller Jason Ensler Chuck pozne da izlazi sa Lou, Sarah podje da bude ljubomorna, i ona svati na njeni osecaji prema Chuck su vise nego profesionalni osecaja. Stari postanu komplikovane kada pronadju da je Lou de ilegalnog sverca. Chuck i Sarah moraju da izkljuce bombu. Nisu uspesni. Ocekivajuci da ce umreti pasionantno se poljube. Nadju se u nezgodnoj poziciji kada pronadju da ustvari nije to bomba bila ngo nesto sasvim drugo. Chuck ostavi Lou i proba da pocne istinitu vezu sa Sarah; ali Sarah pronadje da njem bivsi ljubavnik Bryce Larkin je jos uvek ziv. Morgan pocne vezu sa Anna, radnica u Buy More.


Chuck Versus the Nemesis Chris Fedak Allison Liddi Vreme Thanksgivinga i Chuckov prijatelj, Bryce Larkin, se vradi(pre je mislio da je mrtav). Bryce trazi od Chcka da mo pomogne da pokaze Sarah, Casey i CIA da nije izdajica. Chuck vidi Sarah i Bryce zajedno i kroz ljubomoru odluci da nema buducnosti sa Sarah-om. Buy More se priprema za naj veci soping dan u godini i Morgan je glavni.
Chuck Versus the Crown Vic Zev Borrow Chris Fisher uskoro


Chuck Versus the Undercover Lover Phil Klemmer Fred Toye uskoro
Chuck Versus the Marlin Matthew Lau Fred Toye uskoro



References[uredi - уреди]

Vanjske veze[uredi - уреди]