Luisana Lopilato

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Luisana Lopilato
glumica, pjevačica, manekenka
Biografske informacije
RođenjeLuisana Loreley Lopilato de la Torre
18. 5. 1987. (1987-05-18) (dob: 36)
Buenos Aires, Argentina
SupružnikMichael Buble (2009 - )
Profesionalne informacije
Zanimanjeglumica, pjevačica, manekenka
Znamenite uloge
Mía Colucci u Rebelde Wayu

Luisana Loreley Lopilato de la Torre (18. svibnja, 1987. - Buenos Aires, Argentina) argentinska je glumica i pjevačica. Najpoznatija je po ulozi Míe Colucci u argentinskoj telenoveli Rebelde Way.

Privatni život[uredi | uredi kod]

Luisana Lopilato je rođena u Buenos Ajresu. Ona je treća kćerka Eduarda Lopilata i Beti de la Tore. Ima starijeg brata Darija, koji je takođe glumac. Takođe ima stariju sestru Danijelu, koja joj pomaže da napiše pesme za svoj prvi solo CD.

Pet godina je bila u vezi s kolegom Felipeom Kolombom. Iako su pred snimanje serije Buntovnici rekli da su raskinuli, to su učinili tek dve godine kasnije. To je obelodanjeno 2003. u emisiji Intrusos en la noche. Naime, voditelj je pustio snimak na kome se vidi kako Luisana Lopilato i Felipe Kolombo vode ljubav. Snimak je snimljen u hotelu u Izraelu, tokom turneje grupe Erreway. Na ovo su odmah reagovali Luisanini advokati, koji su zatražili zatvaranje voditelja u zatvor, jer je Luisana tada imala 17 godina i bila je maloletna. Luisana je dobila 300.000 dolara kao odštetu za duševni bol, ali njena i Kolombova veza nije preživela taj skandal.

Iako je Luisana Lopilato napustila bend Erreway, ona je ostala prijateljica ostalim članovima grupe: Benhaminu Rohasu, Kamili Bordonaba i Felipeu Kolombu. I Luisana i Kamila poriču da su ikada bile neprijateljice.

Tokom 2006. je bila verena za kolegu iz serije Alma Pirata, Marijana Martineza. Bili su jedan od najpopularnijih parova Argentine. Raskinuli su na jesen 2006.

Nakon raskida s Marijanom Martinezom, Luisana je pala u naručje teniseru Huanu Monaku. Zajedno su bili od decembra 2006. pa sve do 2009. godine, kada je upoznala svog budućeg supruga, kanadskog pevača Majkla Bublea. Venčali su se 31. marta 2011, a crkveno venčanje održano 2. aprila sa preko 300 zvanica.

Karijera kao glumice[uredi | uredi kod]

1995-2002[uredi | uredi kod]

Prvi put se pojavila u "100 % vida " 1995.godine. 1998. godine je izabrana od strane Kris Morene i snimala je seriju Chiquititas do 2001. Potom je angažovana u filmu Chiquititas: Rincón de luz.

2002-2005[uredi | uredi kod]

2002. Kris Morena je započela novi projekat,seriju za adolescente Rebelde Way i izabrala je Luisanu da glumi lik Mie.Serija se emitovala na kanalu TELEFÉ.Zajedno sa serijom,stvoren je bend Erreway , koji su činili Luisana, Benjamín Rojas, Camila Bordonaba i Felipe Colombo. Serija i grupa su imali ogroman uspeh, kako u Argentini,tako i u drugim državama.To je Luisani omogučilo da se pojavi na naslovnim stranama magazina kao što su Gente i Maxim. 2004. kako bi zaokružili uspeh serije,snimljen je film Erreway: 4 caminos. Iste godine, Luisana je radila na projektu Los Pensionados na kanalu El Trece. Zatim je snimila seriju Los secretos de Papá.

2005-2007[uredi | uredi kod]

2005. Luisana je ponovo dobila ulogu u novoj seriji Casados con hijos , zajedno sa svojim bratom Darío Lopilato , na kanalu Telefe. 2006. je snimila seriju Alma Pirata zajedno sa kolegom iz Errevaj-a Benjamín Rojas . Pozajmila je svoj glas u filmu Plumíferos .

2008-2009[uredi | uredi kod]

Počinje da snima seriju Atracción x4, zajedno sa Camila Bordonaba i Rodrigo Guirao Díaz. Snimila je i film Papa por un día . I informisala je javnost da ima profile na Tviteru i Fejsu!

2010-2011[uredi | uredi kod]

Počinje snimanje serije "Alguien que me quiera" .Učestvovala je u jednoj epizodi serije Maltratadas. 2010. časopis FHM u Španiji, joj je dodelio 17. mesto među 100 najlepših žena sveta.Godinu dana kasnije, 2011. godine pomerila se šest mesta, tačnije na 11 mesto.

2012-2013[uredi | uredi kod]

Trenutno snima seriju Lobo , koja se emituje na El Trece.


Filmografija[uredi | uredi kod]

Izvori[uredi | uredi kod]