Lola, érase una vez

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Lola, Érase Una Vez
Žanrdrama
Formattelenovela
RežijaJuan Carlos Muñoz
Luis Pardo
NastupajuEiza González
Aarón Díaz
Lorena Herrera
Alberto Agnesi
Manuel Foyo
Patricio Borghetti
Grettell Valdez
Tiare Scanda
Uvodna temaSi me besas
Masoquismo
Zemlja porijekla Meksiko
Broj epizoda224
Produkcija
Producent(i)Pedro Damián
Emitiranje
Originalni kanalTelevisa
Originalno prikazivanje26. februar 200711. januar 2008

Lola,erase una vez je meksička telenovela koja se originalno prikazivala od 2007. do 2008. Predstavlja rimejk argentinske telenovele "Floricienta" koju je osmislila Cris Morena, a producira i distribuira Televisa. Glavne uloge igraju Eiza Gonzales i Aaron Diaz. U telenoveli specijalne uloge imaju jedna od najpopularnijih mladih meksičkih glumica i pjevačica Maite Perroni, te najveći latino bend RBD.

Sinopsis[uredi | uredi kod]

To je romantična i smiješna priča o Loli, modernoj Pepeljugi, buntovnoj i optimističnoj, koja ne čeka lijeno da joj dobra vila svojim vilinskim stapicem riješi probleme, vec koja izlazi u svijet sama trazeci srecu.

Njena najveća radost je pjevati i plesati s bendom koji je formirala sa svojim prijateljima. Lolu nijedan posao ne zastrasuje. Bez iskustva, dobija posao kao asistentica guvernante u raskošnom dvorcu Von Ferdinanda,nakon cega raznim nestaslucima, njezina jarka osobnost zarađuje ljubav i povjerenje vilenjaka koji tu zive: Otto od 8 godina, Boris 12, Marion 15, a blizanci Archie i Marcus 17.

Princ ove priče je Alexander, najstariji od Von Ferdinanda. Međutim, to je princ koji najmanje trazi ljubav. Zbog tragične smrti njegova oca u nesreći, Alexander je morao napustiti magistrat i snove, kako bi se posvetio svojoj braći i obiteljskom poslu. Njegovo srce je zatvoreno za ljubav i radost, a njegova najveća glavobolja je buntovnost braće.

Dečki su otkrili da Lola ide van bez dozvole pjevati sa svojom grupom i natjeraju je da ih povede se sa sobom. Mladi ljudi u glazbi su pronasli uzbuđenje i slobodu sto im je nedostajalo u njihovom krutom obrazovanju, a uz pomoć Lole formirace vlastiti bend.

No, život Lole je kompliciran, jer svaka dobra priča ne može biti bez zle vještice, Montserrat, Alexanderove kume i zločinke čija je najveća ambicija da uda svoju najstariju kćer, Charlotte, i da se domogne bogatstva Von Ferdinand, u cemu ce joj glavna prepreka biti Lola, koju neprestano pokusava unistiti.

Lola,erase una vez, je prekrasna priča za mlade i njihove obitelji, moderne bajke, ispunjenene glazbom, radosti, uzbuđenjem, optimizmom i, iznad svega, ljubavlju.

Glumačka postava[uredi | uredi kod]

Gostujući nastupi[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]