La diosa coronada

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
La diosa coronada
ScenarioJuan Camilo Ferrand
RežijaMiguel Varoni
Rodolfo Hoyos
NastupajuCarolina Guerra
Arap Bethke
Zemlja porijekla Kolumbija
Broj epizoda31
Produkcija
Producent(i)Hugo León Ferrer
Emitiranje
Originalni kanalTelemundo
Originalno prikazivanje26. jul 20107. septembar 2010

La diosa coronada je kolumbijska telenovela produkcijske kuće Telemundo snimana tokom 2010. godine. Njen zaplet je inspirisan životom bivše kolumbijske misice Endži Sanklemente Valensija.

Sinopsis[uredi | uredi kod]

Rakel Kruz je isfrustrirana životom u siromaštvu i zahvaljujući svojoj lepoti i ambicioznom karakteru pronalazi idealan put ka uspehu i bogatstvu.

Sigurna je u to da će brakom sa milionerom okončati svoje ekonomske probleme, no žrtva ka ostvarenju tog cilja, mladi i uspešni Esteban, otkriva njene ambicije i već za nepunih tri meseca odlučuje da je ostavi u istoj situaciji u kojoj ju je i upoznao.

U potrazi za boljom budućnošću, kandiduje se na izboru za Nacionalnu Kraljicu Turizma, spremna isključivo na pobedu, pa makar zbog nje i prodala dušu đavolu. U tome i uspeva, no problem se javlja kada jedna novinarka otkriva da njeno krunisanje nije bilo u skladu sa propisanim pravilima takmičenja, činjenicom da Rakel iza sebe ima skriven i okončan brak.

Njene želje za novcem, uspehom i moći iznova deluju nedostižno, sve do dana kada upoznaje tajanstvenog poslodavca koji joj nudi život pun luksuza i slave. Tako se Rakel udaje po drugi put, sada za Henara zahvaljujući čijem uticaju stiče slavu radom na televiziji.

Srce ispunjeno prazninom i ravnodušnošću biće najveća žrtva i naknada za sav luksuz koji je stekla, no i ulaz u rizične muževljeve poslove. Rakel ulazi u svet korupcije, opasnih radnji i ilegalnog luksuza, koji će je odvesti pravo u svet trgovine trogom.

Zahvaljujući vezama sa uticajnim narko dilerima Kolumbije, dobija priliku za transport droge kroz prtljag modela, i pokreće udruženu mrežu mafije i modela uz upotrebu takozvanih „ljudskih mazgi“. Tako Rakel postaje „Krunisana Boginja“ i vladar sopstvenog sveta.

No, jedna greška će je lišiti svega što je postigla, pa i lične slobode. Policija otpočinje nemilosrdnu potragu za „Krunisanom Boginjom“, u kojoj novčana nagrada za njenu glavu postaje svačija opsesija.

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac: Uloga:
Karolina Gera Rakel Kruz Santamarija
Arap Betke Henaro
Margarita Rejes Katja
Valentina Lizkano Adelaida
Karolina Gajtan Valerija
Pedro Falja Kapetan Kastro
Anheline Monkajo Sulma
Džon Mario Rivera Guzman
Karlos Umberto Kamačo Roher
Đonatan Islas Kevin
Luses Valaskez Matilde
Katerine Porto Norida Beltran
Rodolfo Valdes Dario
Honatan Montero

Eksterni linkovi[uredi | uredi kod]