I See You

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Za ostale upotrebe, v. I See You (razvrstavanje).
I See You
RežijaVivek Agrawal
ProducentArjun Rampal, Mehr Jesia
ScenarioNiranjan Iyengar (dijalozi), Vivek Agrawal (sinopsis & scenario)
UlogeArjun Rampal
Vipasha Agarwal
DistribucijaChasing Ganesha Films, K Sera Sera
Datum(i) premijere
29. 12. 2006 (2006-12-29)
Jezikhindi, engleski
I See You na Internet Movie Database

I See You je bolivudski film snimljen 2006. godine u režiji Viveka Agrawala i produkciji Arjuna Rampala i njegove supruge Mehr Jesia. Radnja filma je inspirirana holivudskim filmom Just Like Heaven iz 2005. godine.

Sadržaj[uredi | uredi kod]

Raj Jaiswal (Arjun Rampal) je TV domaćin njegovog talk showa "British Raj". On obećava svakoj ženi kako će je oženiti, kako bi je dobio, ali sebi je obećao da će ostati neženja zauvijek. Tako je i u takmičenju sa đevojkom koja radi zajedno sa njim. Naime, on joj je predložio izlazak, kao i svakoj, ali kada nije stigao na tu večeru, ona počinje da ga ne gotivi, i želi sebe da istakne u prvom planu. Jednog dana, on upoznaje tajanstvenu ženu Shivani na balkonu, koja mu govori da je njegov stan, zapravo njen. Ona se čudi kako je on vidi i čuje, a pri tom i kako je može dodirnuti. Raj smatra da je Shivani luda, i želi što prije da je se otarasi. Međutim, ona ga moli da je sasluša, jer je njena priča jako čudna, i smatra da bi joj on mogao pomoći. Isprva, Raj misli da su kamere u pitanju, i da žele da mu smjeste iz Tv, ali ipak on na veliko čuđenje saznaje da je ona zapravo duh. U tom dobu, svi misle da je on poludio i da priča sa samim sobom. Čak i njegov najbolji drug, ga zove na godišnjicu braka, kako bi ga upoznao sa psihijatrom, kod kojeg on ide, jer je non stop u problemima sa svojom ženom. Raj shvatajući pravu svrhu poziva odlazi, govoreći i Shivani koju jedino on vidi, da ide sa njim. Kako vrijeme prolazi, on shvata da se zaljubljuje u nju, i da je to prava ljubav. Od Shivani saznaje da je ona doktorica, i da se njeno tijelo nalazi u bolnici, za koju ona radi. Ona je doživjela udes, koji je bio namjerno izazvan. Jednoga dana, ona je shvatila da je jedan od doktora, operisao njenog pacijenta, i izvadio mu bubreg. Ali, ona je znala da on nema problema sa bubrezima, već da je srčani bolesnik. Od toga dana, ona leži u komi, a ponajviše zahvaljujući doktoru, koji želi da je ubije.

Raj uspijeva da sa svojim drugom, obuceni kao doktori, prebaci Shivani u svoj stan, kako bi je njegovao. Inspektor Smith se bavi njenim slučajem, i saznajući da Shivani nema u bolnici, ide u potragu za njom. Međutim, on ne vjeruje doktoru. Kada je Smith pitao Raja o Shivani, on se pravio lud, kao da je uopšte ne poznaje, ali zahvaljujući njegovom drugu, inspektor odlazi u Rajev stan, i tamo nalazi tijelo Shivani. Onda je prebacaju u bolnicu. Inspektor priča na Tv o trafikingu organa, kao i o ponovnom nalaženju Šivani. On je postavio dvojicu čuvara da stoje kod njene sobe, kako bi bila strogo pažena. Međutim, njih dvojica se udaljavaju i u tom trenutku, ulazi doktor zajedno sa medicinskom sestrom, kako bi konačno ubili Shivani. Duh Shivani se nalazi pored Raja, i ona polako nestaje pred njegovim očima. On je ubjeđen da ju je doktor ubio i kreće u bolnicu da mu se osveti.

Međutim, od inspektora saznaje da je sve bila klopka, i da su uhvatili doktora na djelu, a da se Shivani probudila iz kome. On trči put nje, ali ugledajući ga Shivani ga ne prepoznaje i pita ko je. Poslije šest nedjelja, oni se sreću u restoranu, i počinju da pričaju. Raj ipak nalazi način da joj se ponovo približi, kako bi se njihova ljubavna priča nastavila.

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac/Glumica Uloga
Arjun Rampal Raj Jaiswal
Vipasha Agarwal Shivani Dutt
Sonali Kulkarni Kuljeet Kapoor
Chunky Pandey Akshay Kapoor
Boman Irani Dr. Patnaik
Sophie Chowdry Dilnaz Boga
Kirron Kher Mrs. Dutt
Michael Maloney Inspektor John Smith
Shahrukh Khan Specijalno pojavljivanje u pjesmi Subah Subah
Hrithik Roshan Specijalno pojavljivanje u pjesmi Subah Subah

Ekipa[uredi | uredi kod]

  • Režiser: Vivek Agrawal
  • Scenario: Suresh Nair
  • Priča: Vivek Agrawal
  • Dijalog: Niranjan Iyengar
  • Producenti: Arjun Rampal, Mehr Jesia
  • Muzika: Vishal Dadlani and Shekhar Ravjiani
  • Fotografija: Ashok Mehta
  • Scenograf: Ashok Mehta
  • Tekstovi pjesama: Vishal Dadlani
  • Kostimi: Manish Malhotra

Eksterni linkovi[uredi | uredi kod]