Esperanza del corazón

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Esperanza del corazón
NastupajuLisardo
Bianka Marokin
Lusija Mendez
Zemlja porijekla Meksiko
Jezik/cišpanski
Broj epizoda135
Produkcija
Producent(i)Luis de Ljano Masedo
Emitiranje
Originalni kanalTelevisa
Originalno prikazivanje18. jul 20113. februar 2012

Esperanza del corazón (sh. Nada srca) je meksička telenovela produkcijske kuće Televisa, koja se tokom 2010. snimala u Meksiku. Predstavlja rimejk meksičke telenovele Agujetas de color de rosa iz 1990-ih.

Sinopsis[uredi | uredi kod]

Porodica Dupris se sastoji od Lukresije, udovice od Giankarla Dupris, uspešnog italijanskog biznismena, Lukresija i on imaju dvoje dece: Lorensu i Franka.Lorensa je udata za Alda Kabaral i ima ćerku Kristu, dok je Franko u Los Anđelesu, oženjen sa Anhelom i ima troje dece: Lizu, odgovoranu i zrelu devojku, Dijego, koji zna da ceni nemaštinu i tugu, i konačno Almitu, najmlađe dete Franka i Anhele, Almita još živi u svetu magije. Na početku priče sve izglda odlično,dok se ne dogodi jedna kobna nesreća po Anhelu koja gubi ljubav svog života - Franka. Zbog smrti svog sina, Lukresija pozove snaju i unuke kod nje u Meksiko.

Lukresija krije jednu veliku tajnu,koju znaju ona i njen batler Silvestre,ona takodje misli da je Anhela kriva za smrt njenog sina, pa je zato stalno ponižava i omalovažava, a kada shvati da su oni opšta bruka za nju, izbacuje ih iz kuće, potegnuvši veze Lukresija zatvara sva vrata za njih. Anhela ostaje optimistična, u nadi da će svanuti bolje jutro. Pošto je prebolela Franka, Anhela se samo usresredila na poslovni život. I postaje nastavnica baleta, tamo upoznaje Kristu, Lorensinu kćerku. Koja voli balet, samo da bi u tome pobedila Lizu, od svoje bake Lukresije je naučila da ponižava one koje mrzi, pa i Lizu.

Liza preko interneta vidja Aleksisa Meksičkog pevača i zaljubljuje se u njega, ali Krista će ponovo pobediti Lizu kada bude zavela Aleksisa i otpočela vezu sa njim. Aleksis se ipak zaljubljuje u dobru Lizu, Krista to saznaje i govori svojoj baki da joj je Liza otela prvu ljubav, Lukresija govori Kamili Moreno(Aleksisovoj majci) da Liza nije dobra devojka za njega. Zbog čega ona, tera Aleksisa da se oženi sa Kristom. Anhela upoznaje Alekisovog oca-Marijana u kog se zaljubljuje ne znajući da je oženjen.

Njegova supruga Kamila, je ljubavnica Lorensinog supruga Alda koji se upuštaju u aferu. Lorensa saznaje sa Aldovu prevaru, i govori mu da se neće razvesti, jer bi ti moglo uništiti glumačku karijeru svoje majke. Anhela otpočinje vezu sa Marijanom, ali saznaje da je oženjen. I to ni manje ni više nego sa majkom Kristinog dečka. Anhela nema više volju za životom, ubeđena da nema sreće u ljubavi, ponovo počinje nov život sa nadom srca da će pronaći pravu ljubav...

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac Uloga
Lusija Mendez Lukresia Dupris
Bianka Morakin Anhela Landa de Dupris
Patrisio Borget Marijano Duarte
Marisol del Olmo Lorensa Dupris de Kabaral
Lisardo Aldo Kabaral
Avgustin Arana Franko Dupris Davila
Tanja Vaskez Kamila Moreno
Alehandra Avalos Gladia
Fernando Aljende Orlando Duarte
Huan Karlos Bareto Silvestre
Hulisa Greta Laskurian
Mane del Para Aleksis Moreno
Telma Madrigal Lisa Dupris
Karmen Aub Krista Kabaral
Karime Ernandez Alma Almita
Emanuel Orendai Brandon
Alehadro Speizer Diego
Manola Diez Paulina
Sofija Kastro Eglantina
Lilia Aragon La Taća
Gabriela Zamora Rubi
Mariana Botas Britni
Barbara Tores Bobi
Gloria Aura Talia

Vanjske veze[uredi | uredi kod]