Datoteka:Slackware web logo.svg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Izvorna datoteka(SVG fajl, nominalno 260 × 66 piksela, veličina fajla: 4 kB)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis
English: Slackware official web site logo
Español: Logo del sitio web oficial de Slackware
Izvor SVG based from Slackware website
Autor The Slackware Linux Project
Dopuštenje
(Ponovna upotreba ove datoteke)
Public domain
Ova slika se sastoji od jednostavnih geometrijskih oblika i/ili teksta. Ne ispunjava minimum originalnosti koji je potreban za zaštitu autorskih prava i zbog toga je u javnom vlasništvu. Iako ne podliježe zaštiti autorskih prava, moguće je da podliježe drugim ograničenjima. Za više informacija pogledajte WP:PD#Fonts and typefaces ili Template talk:PD-textlogo.
Trademarked Ovo djelo sadrži materijal koji može podlijegati zakonima o žigu u jednoj ili više država. Prije korištenja ovog sadržaja, molimo pobrinite se da imate pravo na korištenje prema zakonima koji se primjenjuju u okolnostima vašeg namjeravanog korištenja. Vi ste isključivo odgovorni za osiguravanje nekršenja tuđeg žiga. Pogledajte također i naše opće odricanje od odgovornosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna02:23, 7 septembar 2009Minijatura verzije (02:23, 7 septembar 2009)260 × 66 (4 kB)Shooke{{Information |Description={{en|1=Slackware official web site logo}} {{es|1=Logo del sitio web oficial de Slackware}} |Source=SVG based from [http://www.slackware.com/grfx/shared/slackware_traditional_website_logo.png Slackware website] |Author=[http://ww

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Potpunija globalna upotreba datoteke