Datoteka:Abbey Road.jpg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Abbey_Road.jpg(300 × 300 piksela, veličina datoteke/fajla: 88 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак[uredi | uredi kod]

Opis

Omot albuma Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Izvor

en.wiki, originalna slika je uzeta od digitalne kopije Beatles USB box seta

Datum

1969.

Autor

Apple Records

Objašnjenje

Pravedna uporaba za sliku Abbey Road.jpg:
~ Slika će se koristiti samo u članku Abbey Road (album) kako bi ilustrirala taj članak.
~ Priroda zaštite: fotografija covera albuma.

Licenciranje[uredi | uredi kod]

   Ova slika predstavlja omot muzičkog albuma ili singla, i autorsko pravo nad njim najvjerojatnije pripada bilo izdavaču albuma bilo umjetniku (umjetnicima) koji su stvorili muziku ili djelo na omotu. Vjeruje se da se korištenje slike omota albuma ili singla u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna23:11, 27 januar 2013Minijatura verzije (23:11, 27 januar 2013)300 × 300 (88 kB)Vatrena ptica (razgovor | doprinos)== Sažetak - Сажетак == {{Infoslika |Opis= Omot albuma Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band |Izvor= en.wiki, originalna slika je uzeta od digitalne kopije Beatles USB box seta |Datum= 1969. |Autor= Apple Records |Objašnjenje=[[Pravedna up...

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: