Chalte Chalte

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Chalte Chalte
RežijaAziz Mirza
ProducentJuhi Chawla
Shahrukh Khan
Aziz Mirza
ScenarioAziz Mirza
Robin Bhatt
Pramod Sharma
Rumi Jaffery
Ashish Kariya
UlogeShahrukh Khan
Rani Mukerji
Satish Shah
MuzikaJatin-Lalit
Aadesh Shrivastav
FotografijaAshok Mehta
MontažaAmitabh Shukla
DistribucijaDreamz & UTV's
Datum(i) premijere
13. 6. 2003 (2003-06-13)
Trajanje168 min.
Zemlja Indija
Jezikhindi
Chalte Chalte na Internet Movie Database

Chalte Chalte (Devanagari: चलते चलते, Nastaliq: چلتے چلتے, prevod: Dok hodamo) je bolivudski film snimljen 2003 godine u režiji Aziza Mirze. Glavne uloge u njemu tumače Shahrukh Khan i Rani Mukerji.

Sadržaj[uredi | uredi kod]

Priya Chopra (Rani Mukherjee) je modni dizajner, koja dolaz i Indiju da obiđe svoju rodbinu. Raj Mathur posjeduje malu kombi kompaniju. Oni se susreću na cesti i tu počinju da se prepiru oko toga ko je kriv za udes. Tada se Raj zaljubljuju u nju. Raj je sreta na vjenčanju njegovog druga, i poslije toga, njoj je trebao prevoz do određenog mjesta i Raj se ponudi da je odveze. Tada provode skoro cio dan zajedno, i kada su trebali da se rastanu, on joj traži broj telefona. Međutim on gubi taj broj, i poslije mnogo pokušaja da je nađe, on to i uspijeva, i tada saznaje da je ona vjerena, i da treba da se vrati u Grčku, kako bi se udala za momka, kojeg jako dugo poznaje.

Raj je skrhkan, ali se odlučuje da je prati i on odlazi istim avionom kao i ona za Grčku. Zbog avionskog kvara, oni moraju slećeti na pola puta između Indije i Grčke i Raj je zbog toga oduševljen. Oni tu provode divno vrijeme, ali kada on shvati koliko je njoj bitno da stigne u Grčku na vrijeme, on iznajmljuje vozilo i sam je vozi za Grčku. On parkira auto pored njene kuće i ona sanovna shvata da on u stvari cijelo veče nije spavao, kako bi je dovezao na vrijeme kući. Ona izlazi iz auta i pozdravlja se sa njim.

Međutim, ona shvata da ga voli i prekida vjeridbu, a njega nalazi blizu kuće. Oni idu za Indiju i vjenčavaju se. Isprva je sve bilo lijepo, ali se u poslednje vrijeme, oni često svađaju, što dovodi do toga da ga ona ostavlja. A glavni razlog njihove svađe je taj, što je njena porodica jako bogata isto kao i čovjek, za kojeg je trebala da se uda, a koji se nalazi blizu njih. Pošto je on imao kolaps sa firmom, on slučajno čuje njen razgovor u kojem saznaje da je ona pozajmila pare od bivšeg, kako bi on mogao platiti račune i nastaviti da vodi firmu. On je tu pukao i ona odlazi. Ipak, kada je trebalo da otputuje zajedno sa svojim ocem i tetkom, on na stanici pred svima je moli da ne ide i da će se promijeniti. Ona ipak ulazi u voz, a on sav utučen odlazi kući. Međutim, poslije kratkog vremena, ona se pojavljuje na vratima i njih dvoje ostaju zajedno.

Uloge[uredi | uredi kod]

Muzika[uredi | uredi kod]

Muziku za film je komponovao duo Jatin Lalit. Film sadrži sedam pjesama.

Pjesma Izvođač Ostale zabilješke
Chalte Chalte Alka Yagnik & Abhijeet
Tauba Tumhare Ye Ishare Alka Yagnik & Abhijeet
Layi Ve Na Gaye Sukhwinder Singh
Ghum Shuda Sonu Nigam
Dagariya Chalo Alka Yagnik & Udit Narayan
Chalte Chalte - Instrumental
Suno Na Suno Na Abhijeet

Razvoj[uredi | uredi kod]

Ovo je treći film koji je proizveo Dreamz Unlimited, zajednička kompanija Shahrukha Khana i Juhi Chawla kompanija. Njihova dva prva filma (Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000) i Asoka (2001) nisu dobro prošli na tržištu, ali film "Chalte chalte" je postigao uspjeh.

Prema riječima Shah Rukh Khana, Rani Mukherjee je ispočetka ponuđena glavna ženska uloga, ali kako je već potpisala uloge za druge filmove, ona ju je morala da odbije. Onda je izbor pao na Aishwarya Rai, ali je bila prisiljena da napusti zbog ličnih problema sa njenim dečkom, zvijezdom Salman Khanom. Film se trebao otkazati, ali Rani Mukherjee je u jednom trenutku bila slobodna te odlučila je da igra glavnu ulogu i da spasi film.[1]

Novi izgled Rani Mukerjee u filmu je zapažen.[2]

Izvori[uredi | uredi kod]

  1. „Rediff.com”. Ash Fired. Pristupljeno 13 October. 
  2. „Rediff.com”. Rani's Tanned Look in Chalte Chalte. Pristupljeno 3 May. 

Vanjske veze[uredi | uredi kod]