Cariba Heine

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Kariba Hajn
Biografske informacije
RođenjeKariba Hajn
1. oktobar 1988.
Južnoafrička Republika

Kariba Hajn (engl. Cariba Heine) je australijska glumica, rođena 1. oktobra 1988. u Južnoafričkoj Republici. Najpoznatija je po ulozi Riki Čedvik u tinejdžerskoj i dečjoj televizijskoj seriji H2O: Samo dodaj vodu.

Karijera[uredi | uredi kod]

Rođena je u JAR, ali se 1991. godine preselila u Australiju. Već sa tri godine, počela je da se bavi plesom, u plesnom studiju svoje majke. Kariba je najmlađa osoba koja je ikada plesala u poznatoj operi Stargazes Convention u Sidneju, Australija. Tokom 2004. godine, sa plesnom trupom je išla na turneju, uključujući i mnogobrojne uspešne nastupe po SAD. Pojavila se i u nekoliko muzičkih spotova.

Australijska javnost ju je upoznala 2005. godine, kada je učestvovala u emisiji Plesom do snova. Ipak, najpoznatija je postala ulogom Riki Čedvik u televizijskoj seriji H2O: Samo dodaj vodu. Zajedno sa Kler Holt i Fibi Tonkin, Kariba je postala jedna od najpoznatijih mladih glumica u Australiji, a njena uloga je postala najomiljenija.

2007. godine, imala je gostujuću ulogu u popularnoj TV seriji Glupi glupi čovek, 2008. se pojavila u trećoj sezoni popularne serije Blue Water High.

Vanjske veze[uredi | uredi kod]