Amor del bueno (telenovela)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Za ostale upotrebe, v. Amor del bueno.
Srce na dlanu
Originalni naziv Amor del bueno
Žanr drama
Format telenovela
Izdavačka kuća Venevision
Režiser Tonjo Vega
Uloge Koraima Tores
Rikardo Alamo
Zemlja porekla  Peru
 Venezuela
Jezik španski
Broj epizoda 120
Produkcija
Izvršni
producent(i)
Huan Andres Rodrigez
Emitovanje
Prvi emiter Foks televizija
Premijerno prikazivanje na Foks televizija
Premijerno prikazivanje 4. 2. 2010. – 21. 7. 2010.
Hronologija
Prethodnik Slatka tajna
Naslednik /
Spoljašnje veze
IMDb profil

Amor del bueno je peruansko-venecuelanska telenovela produkcijske kuće Venevision, snimana tokom 2004. godine. U u Srbiji. se emitovala 2010. na Foks Televiziji pod naslovom Srce na dlanu.

Sinopsis[uredi | uredi kod]

Nekad su najvažnije istine skrivene duboko u srcu, ispod raznih fasada, koje ugledaju svetlost dana tek kad se upozna prava ljubav. Glavni likovi u ovoj savremenoj telenoveli žive u laži. To je laž koja ih uverava da su srećni, svako na svoj način. Ali život će se pobrinuti za to da svako od njih, pre ili kasnije, upozna istinu. Monika ima sve što jedna domaćica može poželeti: zaposlenog i brižnog muža, poslušnu decu i komfortnu kuću. No, duboko u duši, Monika shvata da joj nedostaje nešto najbitnije, i kada upozna Bernarda, moraće preduzeti potrebne korake kako bi to promenila.

Bernardo je zaradio titulu najistaknutijeg novinara u zemlji. Predan svom poslu u potpunosti je isključio mogućnost zaljubljivanja i zavarava se misleći da tako može živeti. Sve dok Monika ne uđe u njegov život. Sandra želi uspeti u svetu marketinga. Njen put će biti prepun prepreka, ali na njemu će naći i svog životnog partnera - Eleazara. Eleazar je slobodouman muškarac, plejboj i strastveni kockar. Talentovan je i zaposlen u marketingu, a divlji život promeniće mu se kad upozna pravu životnu ljubav. Havijer, Monikin muž je inteligentan i umišljen muškarac koji misli da je bolji od svih drugih te da je iznad nekih moralnih i etičkih zakona. Iako voli svoju ženu, uživa u vanbračnoj aferi s Karolinom.

Karolina je Monikina prijateljica i ljubavnica njenog muža. Proračunata i ambiciozna, prelepa manekenka na svom putu ka profesionalnoj dekadenciji vidi u Havijeru kartu za bolju financijsku budućnost. Kroz ovu realističnu priču, svi likovi biće povezani sudbinom s mnogo drugih figura koje ih upotpunjuju na njihovom putu. Na kraju, laž i istina imatće konačan sukob i svi će saznati hoće li zaistau naći pravu ljubav, onu ljubav koja traje zauvek.

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac: Uloga:
Koraima Tores Monika Lezama
Rikardo Alamo Bernardo Veldez
Karl Hofman Havijer Lezama
Ana Karina Kazanova Sandra del Valje
Rikardo Bjanči Eleazar Romero
Anabel Rivero Karolina Morau
Huan Karlos Baena Leonardo
Alehandro Mata Emiliano Valdez
Nikolas Montero Gustavo Leon
Denis Montero Mikaela
Randi Pinango Luis
Alehandra Rodrigez Ana Lezama
Marijam Valero Marijana Vega
Sonja Viljamizar Karlota Suarez

Vanjske veze[uredi | uredi kod]