A Year in the Life

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

A Year in the Life je bila američka televizijska miniserija iz 1986. godine koja je u sezoni 1987/1988. dobila nastavak u obliku redovne dramske serije.

Miniserija je u tri nastavka emitirana na programu NBC-a u decembru 1986. godine. Kao što je naslov (Godina u jednom životu) sugerirao, zaplet se pratio život porodice Gardner u Seattleu tokom godine dana. Najvažniji događaj je bio iznenadna smrt majke i supruge Ruth Gardner (Eva Marie Saint).

NBC je, potaknut uspjehom miniserije, odlučio snimiti redovnu dramsku seriju. Njen protagonist je bio Joe Gardner, (Richard Kiley), uspješni poduzetnik i otac četvoro odrasle djece djece. Djeca su bila dvaput razvedena kći Anne (Wendy Phillips), koja se vratila kući s dvoje djece-tinejdžera; kći Lindley (Jayne Atkinson) i suprug Jim (Adam Arkin), roditelji novorođene kćeri; sin-crnca ovca po imenu Jack (Morgan Stevens); te najmlađi sin Sam (David Oliver), konzervativac koji se oženio za liberalnu Kay (Sarah Jessica Parker). Pred kraj serije je u stalnu postavu ušla Diana Muldaur kao dr. Alice Foley, u koju se Jack zaljubuio.

Dramska serija nije uspjela ponoviti uspjeh miniserije, te je NBC odlučio da nakon završetka prve sezone obustavi snimanje.

Reference[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]